HTML

Címkék

Szeptembertől a Universal Channel is vetíti a Zsaruvért

2011.09.01. 14:00 bence_


Szeptembertől a Universal Channel izgalmas bűnügyi sorozatokkal bővíti kínálatát, melynek egyik húzósorozata a Zsaruvér, mely egy több generációs rendőrcsaládról szól, akik elkötelezetten próbálják a törvényeket betartatni New Yorkban. Henry a nyugalmazott rendőr, fia Frank, New York rendőrkapitánya és három gyereke, Erin, Danny és Jamie fáradhatatlanul küzd a város megtisztításáért.

Zsaruver_1

A Reagan család vérében van a bűnüldözés, ez nem kétséges. A rendőrcsalád minden tagja azért áldozza életét és vérét, hogy New York városát megtisztítsák a bűnözőktől. A Magnum sorozat által híressé vált Tom Selleck alakítja Frank Reagan rendőrkapitányt, akinek büszkesége legidősebb fia a heves természetű Danny (Donnie Wahlberg) nyomozó, aki megjárta az iraki háborút és sokszor rugalmasan kezeli a szabályokat. Erin (Bridget Moynahan) a Reagan család egyetlen női tagja, elvált és egyedül neveli tinédzser lányát, kerületi ügyészként dolgozik, így számos olyan bűnözőt küld rács mögé, akit testvérei állítottak bíróság elé. Jamie (Will Estes) a közelmúltban diplomázott a Harvard jogi karán, de képtelen megtagadni vérét és fényes jogi karrier helyett, rendőr újoncként ered a bűn nyomába. De hamarosan Jamie élete váratlan fordulatot vesz, amikor felkérik, hogy a rendőrség titkos nyomozásában vegyen részt, amiről még apja sem tud semmit, és ez az egész család életére hatással lehet.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek blue bloods 2011 ősz

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr955153807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása