HTML

Címkék

Summerproject

2011.09.01. 13:10 bence_


Summerproject címmel egy új, interaktív online dokureality indult útjára július végén, amely egy 21 éves diák idei nyarát követi, aki személyi edzője segítségével belekezd egy diéta és edzésprogramba, ezáltal saját példáján keresztül illusztrálva, hogy a tudatos, egészséges táplálkozásnak és egy jól átgondolt edzésprogramnak köszönhetően tíz hét alatt is bárki látványos eredményeket érhet el saját testének és életének megváltoztatásában. A műsor „főhősét” a produkciós csapat több mint 200 jelentkező közül választotta ki.

Poster

A SUMMERPROJECT egy új, független produkció, amely tíz héten keresztül követi Hammer Péter tíz hetes diéta és edzésprogramját a kezdetektől. Péter diéta és edzésprogramja napi bontásban elérhető a műsor weboldalán (www.summerproject.hu), így gyakorlatilag bárki bekapcsolódhat a programba, aki szintén kedvet kap ahhoz, hogy változtasson eddigi életvitelén – és egy eddiginél egészségesebb és sportosabb életmódot kezdjen. Péter eredményeiről rendszeresen beszámol majd a weboldalon, sőt hétről hétre egy saját magáról készült fotóval illusztrálja majd, hogyan halad az „átalakulással”. 

A SUMMERPROJECT szakít a megszokott, fogyókúrára összpontosító műsorok koncepciójával: nem egy „nagy fogyás” történetét mutatja be ugyanis, hanem egy átlagos testalkatú srácot állít a középpontba, aki élete legjobb formájába szeretne kerülni, és bebizonyítani, hogy illegális táplálék-kiegészítők nélkül, kizárólag tudatos és egészséges táplálkozással is lehet eredményeket elérni. A sorozat nem titkolt célja, hogy felhívja a figyelmet az egészséges táplálkozás és a mindennapi mozgás fontosságára – mindezt a fiatalok nyelvén, számukra is könnyen érthető és szórakoztató formában.

_mg_9310_mg_9314_mg_9328_mg_9336_mg_9341_mg_9435_mg_9556_mg_9565

A sorozat epizódjai pár nappal a forgatás után kerülnek fel a weboldalra, így valós időben követhető a tíz hetes program. Ami pedig az epizódokból kimarad, a weboldalon blog bejegyzések formájában, illetve a SUMMERPROJECT hivatalos Facebook oldalán követhető. Az online formátum nagy előnye, hogy az interaktivitás minden eddiginél jobban megvalósítató. Itt ugyanis – a többi reality műsortól eltérően – a szereplők nemcsak két dimenzióban, a televízió képernyőjén léteznek, de mindenki számára bármikor elérhetőek. A közösségi média eszközei segítségével fel lehet velük venni a kapcsolatot, kérdezni lehet tőlük, tippeket kérni vagy éppen tanácsot adni nekik. Sőt, a SUMMERPROJECT kifejezett célja - hogy a virtuális térből kilépve – közös futásra és edzésekre hívja a műsort követő nézőket, mintegy mozgalmat indítva az egészséges életmódot kitűzve zászlójára.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: websorozat summerproject

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr965153806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása