HTML

Címkék

Ősszel az AXN Sci-Fi-n

2011.09.01. 19:00 bence_


A sci-fi sorozatok szerelmesei számára már elérhető az AXN Sci-Fi hivatalos rajongói oldala, Magyarország legnagyobb közösségi médiumán. Az online platform segítségével a rajongók első kézből értesülhetnek a legfrissebb premier újdonságokról; mint például az ősszel érkező „Ki vagy, doki?” (Doktor Who) 5. évada, vagy a különleges új kanadai sorozat, az „Elvesztett lány” (Lost Girl), de számos hírrel, illetve előzetessel is találkozhatnak az érdeklődők. Ezzel egy időben megújul a csatorna weboldala is.

Az AXN illetve az Animax közösségi médiumán kívül, mostantól az AXN Sci-Fi tematikus csatorna rajongói oldala is elérhető hazánk legnépszerűbb közösségi oldalán a Facebookon.

(http://www.facebook.com/jujvideoportal#!/AXN.Scifi.Magyarorszag?sk=wall) Az interaktív felületen az érdekes hírek és előzetesek mellett, az őszi szezon nagy durranásairól is csepegtet információkat a csatorna.

Doktor_who_v

Ilyen csemege lesz többek között a „Ki vagy, doki?” (Doctor Who) 5. évada is. A nagysikerű angol sci-fi sorozat előző szériája a súlyos radioaktív sugárzást elszenvedett Doki, TARDIS fedélzetén megkezdett regenerációjával ért véget. A TARDIS súlyos károsodása következtében azonban a 11.-nek első dolga, hogy megússzon egy zuhanást. A zuhanás során egy kertben landol, ahol megismerkedik a fiatal Amy Pondal, aki a szobája falán lévő repedéshez vezeti a Dokit. A szórakoztató, kedvesen pimasz figura 5 percre magára hagyja a kislányt, de ami neki 5 perc, az a valóságban 12 évet jelent… 

Tévés premier: október 04. 23:00

A csatorna újdonságai itt azonban nem érnek véget, hiszen az őszi műsorstruktúra szerves részét képezi az „Elveszett lány” (Lost Gir) misztikus kanadai drámasorozat is. A történet főszereplője Bo (Anna Silk), aki első szexuális élménye során elszívja szerelme életerejét, így a fiú halálát okozza. A szerető szülői háttér ellenére, a természetfeletti képességekkel rendelkező lány számára hamar kiderül: más, mint kortársai. A nem mindennapi történet mellett, érdemes a szereplőkre is némi figyelmet fordítani. A színészek között olyan ismert művészeket találunk, mint például Kris Holden-Ried (Ben Hur, The Bridge, The Tudors) vagy Ksenia Solo (Life Unexpected).

Lost_girl

Tévés premier: szeptember 02. 23:00

A sci-fi műfaj legjavát képviselő AXN Sci-Fi csatorna közösségi oldalának elindulása mellett-, a televízió weboldala is megújult, ahol szintén rengeteg hírrel és friss információval találkozhatnak az érdeklődők. Az új weboldalon – csakúgy mint az AXN esetében – helyet kap az AXN Player is, ahol több ismert szériát is megnézhetnek, köztük jelenleg az Andromeda második évadát, a Ghost Hunters – Szellemek nyomában negyedik évadát vagy a Sanctuary – Génrejtek legújabb részeit HD minőségben is. 

A két online felület mellett, a csatorna egy közelgő eseményen, az augusztus utolsó hétvégéjén megrendezésre kerülő Holdfénycon-on is népszerűsíti őszi újdonságait. A sci-fi műfaj rajongóinak szervezett esemény fő szponzora az AXN Sci-Fi illetve az ugyancsak Sony Pictures Televison csatornacsaládjába tartozó Animax.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek doctor who 2011 ősz lost girl

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr195153814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása