HTML

Címkék

Késik a ValóVilág 5

2011.08.12. 14:54 bence_


P666
A korábban augusztus végére időzített valóságshow-t elhalasztotta az RTL Klub, mivel a villa mellé egy új épületet, egy arénát húznak fel. Az indulás új dátuma szeptember 12-ére módosult.

De nemcsak az aréna nem készült el időre, úgy tűnik, hogy játékosok terén sem állnak jól. Hiába volt ugyanis 18 ezer jelentkező, még mindig nem találták meg az ideális jelölteket, ezért újra meghirdették a castingokat is. Dobsi Adrienn, a VV sajtósa a Borsnak úgy nyilatkozott, hogy még négy kategóriában nem teljes a mezőny, így várnak még: alfahímeket, dörzsölt taktikusokat, temperamentumos vadmacskákat és gátlástalan cselszövőket.

Az új évadban a csatorna sűrűbb konfliktusokat szeretne látni, és a szokásoknak megfelelően a villát is átdizájnolják: mennek a színes falak és vidám bútorok, helyettük a sötét színek és komor formák dominálnak majd. A villa mellett álló Arénának (a műsor alcíme is ez lesz) Dobsi szerint különleges szerepe lesz az elkövetkező hónapokban, feltehetően ott tartják majd a párbajokat a minden eddiginél hosszabb ideig tartó VV5-ben.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek valóvilág

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr55153804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása