HTML

Címkék

Módosul a ValóVilág játéka

2011.08.09. 15:00 bence_


Az eddigitől eltérő szereplőkkel és módosult játékkal találkozhatunk az új valóságshowban. A legújabb ValóVilág az ötödik szériája nem olyan lesz, mint a negyedik.

Nem olyan típusú játékosok jelentkezését várják, mint amilyeneket az előző szériában láthattunk, hiszen sem Olivér, sem Alekosz nem felel meg az új szabályoknak. A műsor ezúttal az ármányról és a szerelemről szólna, ezért most sokkal több szinglit keresnek. Emellett olyan szereplők is jöhetnek, akik felvállalják, hogy taktikusan végig akarják játszani és meg akarják nyerni a fődíjat. Bizonyára emlékszünk még Ginára és Lacira, akik saját akaratukból hagyták el a villát, megdöbbentve ezzel a nézőket. Ezért Rubin Kristóf elmondta, arra törekszenek, hogy efféle esetek itt ne történjenek, és senki se hagyja el a Villát önszántából a játék idején. Ez szerinte egy olyan probléma, amely az a nézőknek negatívan jön le, ezért motiváltabb embereket keresnek a korábbi játékosoknál.

Változni fog az alapszabály is, ami az egész játékmenetet befolyásolni fogja. Ez az emberek közötti harcot fogja erősíteni - tette hozzá a kreatív producer. (bulvaros.hu)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek valóvilág

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr355153802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása