HTML

Címkék

Hogyan folytatódik a Barátok közt?

2011.07.24. 08:43 bence_


Miklós és Balázs számára eljött a vég? Kinga elküldi Szabit, mert Gézát, a férjét szereti? Nóra meglátja a csókolózó Júliát és Attilát? Vajon hogy folytatódik a történet?

Már hagyomány, hogy a sorozat a nyári szünet idejére sem hagyja rejtélyek és megfejtésre váró titkok nélkül a rajongókat. A készítők most is kíváncsiak a nézők véleményére, mit gondolnak, hogyan folytatódnak a sorozat évadzáró epizódjában elvarratlanul maradt szálak. Természetesen a rajongók segítséget is kapnak, hiszen minden egyes lezáratlan történéshez felajánlanak egy-egy lehetséges folytatást. A kérdés csak az, hogy a történet valóban így folytatódik majd a Barátok közt augusztus 22-i visszatérésekor, vagy teljesen másképp? A tovább után a lehetséges folytatások.

Miklós és Balázs bentrekedt a felrobbanó épületben

12345678910111213141516171819202122232425262728293031323334353637

Vajon a sikeres menekülés után, újabb halálos veszéllyel kell szembenézniük?

Balázs igazi kamasz, azt teszi, amit az ösztönei diktálnak, nem foglalkozik a szabályokkal. Viszont most komoly bajba kerül, amikor csak azért, hogy imponáljon Hannának, visszamegy a felrobbantásra ítélt épületbe megkeresni a lány óráját. Balszerencséjére, miközben bujkál az őrök és a robbantási szakemberek elől, a pince ajtaja bezáródik, és nincs kiút. Senki sem hallja, hogy kiabál, a telefonját nem tudja használni, az épület pedig perceken belül összeomlik úgy, hogy ő bent van. Péter tudja, hogy Balázs nagy bajban lehet, de csak az utolsó pillanatban szól Andrásnak, és így nem tudják leállítani robbantást. Miklós, amikor megtudja, hogy a fia bentrekedt az épületben, azonnal utána rohan, de hiába talál rá, már késő, az épület felrobban úgy, hogy Miklós és Balázs is bent van. Folytatódhat úgy a történet, hogy valamilyen csoda folytán sikerül apának és fiának megmenekülnie, de akkor szembe találják magukat egy rohamosan közeledő jármű fényszóróival? Lehet akkora szerencséjük, hogy ezt is megússzák, vagy itt valóban eljön a vég? Ha csak az egyikük éli túl a balesetet, hogyan dolgozza fel a másik elvesztését? Péter miként számol el a lelkiismeretével, hiszen ha hamarabb szól, akkor talán elkerülhető lett volna a tragédia? Vajon Miklós és Balázs mindent túlélhet?

Kinga azt hiszi, hogy Géza még a férje

1235689101112131415161718192021222324

Vajon hogyan alakulnak ezután a kapcsolatok?

Géza a rablás után bajba került, és Kinga segítségére számíthatott, egészen addig, amíg Szabi véget nem vetett a titkos találkozóknak. Most már Kinga új szerelme is besegít abban, hogy a volt férj, akinek egyáltalán nem közömbös Kinga, mihamarabb kijöhessen a pincéből. Géza szorult helyzetében újabb segítséget kér Kingától, hogy hozza el a rablásból származó pénzét a Lacival közösen bérelt lakásból, még mielőtt ezt valaki más megtenné. Kinga el is megy, de az időközben oda költöző Juhász Gabi betörőnek nézi, és leüti egy serpenyővel. Bár Kinga bizonygatja, hogy jól van, később Géza karjaiba ájul. A volt férj és Szabi azonnal kórházba viszik Kingát, aki, amikor magához tér, azt kéri, hogy Géza a férje maradjon vele. Vajon folytatódhat úgy a történet, hogy Kinga nem érti hogyan lehetette bármilyen köze Szabihoz és elküldi a fiút azért, mert ő még mindig a férjét, Gézát szereti? Vajon így új esélyt kaphat Kinga és Géza kapcsolata? Szabi miként fogadja a helyzetet, beletörődik, vagy harcol a szeretett nőért?

Júlia és Attila csókolózott? Vajon lebuknak Nóra előtt?

1234567891011121314151617

Júlia és Attila kapcsolatában nem alakultak túl rózsásan a dolgok mostanában.

Attila sokat veszekedett Nórával, és Miklós is mindig igyekszik nyomatékot adni annak, hogy régen Nóra életének a része volt. Júlia bár az esküvőjére készül Andrással, a férfi nem igazán vesz részt az előkészületekben, még a táncórára is Attila ugrik be helyette. Mi több, megjelenik András volt felesége Zsuzsa is, aki mindent elkövet, hogy bosszantsa, bántsa Júliát. A jövendőbeli ara egyre rosszabbul viseli a vitákat, és a lelkét Attilának önti ki. Talán úgy érzi, hogy végre van valaki, aki igazán odafigyel rá, annyira, hogy még egy csók is elcsattan. Folytatódhat úgy a történet, hogy a lopott csókot újabb követi, de közben megérkezik Nóra, akinek a látványtól megfagy az ereiben a vér? Vagy csupán a véletlen és a kétségbeesés szülte csók örökre titokban marad, és mindenki éli tovább az életét eddigi párjával? Esetleg a lelkiismeret furdalás annyira megviseli Julit, hogy még az esküvője is meghiúsulhat?

(Fotók: RTL Sajtóklub/Nagy Botond)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek barátok közt

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr565153792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása