HTML

Címkék

Egy kis foci, egy kis boksz

2011.07.01. 12:20 bence_


Két jó hírrel is szolgálhatok a sport kedvelőinek. Az egyik az, hogy a YouTube élőben közvetíti a Copa Américát, a másik pedig, hogy a Vladimir Klicsko-David Haye nehézsúlyú világbajnoki ökölvívó-mérkőzés szintén élőben lesz látható a Duna Televízión a hamburgi Imtech Arenából július 2-án. Üdvözöljük a sportot a közszolgálati adókon!

A YouTube élőben közvetíti az év egyik legnagyobb érdeklődéssel várt sporteseményét, a Copa Américát, a youtube.com/copaamerica csatornán - írja a sportmarketing.hu. A Google tulajdonában lévő videómegosztón a torna mind a 26 mérkőzése követhető lesz, saját kommentárral kísérve. A YouTube az élő közvetítések mellet összefoglalókat, gólválogatásokat is készít majd, valamit feltölti a már lejátszott meccseket, így azokat bármikor újra meg lehet nézni. A dedikált csatorna már elindult, a Copa América mai kezdéséig a 2004-es és a 2007-es bajnokság összecsapásait élvezhetik a szurkolók.

A Vladimir Klicsko-David Haye nehézsúlyú világbajnoki ökölvívó-mérkőzést élőben közvetíti a Duna Televízió a hamburgi Imtech Arenából július 2-án. Az ukrán Klicsko a Boksz Világszervezet (WBO) és a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) címvédője, míg a brit Haye a Boksz Világszövetség (WBA) trónját foglalja el. Évek óta húzódó csatájuk végkifejletét szombat este öt kontinens magyarsága kísérheti figyelemmel: a Profiboksz Gála 21 órától, a DunaSporttal kezdődik. A tovább mögött erről találtok két videót is.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=xwqXRDceX0E?rel=0]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=4vRUoCp6ZR0?rel=0]

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek ajánló sport

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr835153757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása