HTML

Címkék

Csajos bonyodalmak nyári hőségben az MTV-n

2011.07.01. 16:14 bence_


Na jó, hőség most egyáltalán nincsen, de talán a Liz vagyok és az Audrina kezdetére már az lesz. Sajtóközlemény - Két gyönyörű, makacs és megállíthatatlan lány beleveti magát a felnőttkor mindennapi kihívásaiba, és megpróbálja a maga szertelen és őrült tempójában összeegyeztetni a szerelemmel, karrierépítéssel és családi kötelességekkel járó problémákat az MTV legújabb sorozataiban.

A tinilányok kedvence, Liz visszatér az MTV-re, és folytatja hétköznapinak korántsem mondható kalandjait. A zabolátlan vörös szépség azonban már nem a suli szépségével folytat ádáz küzdelmet, hanem saját magával, pontosabban az egyetemi követelményekkel, a diákmelóval és a nem létező szabadidővel a folyton pörgő New York városában. A sikersorozat második évadában mindenki Liz-e a biztos környezetből kiszakadva, művészpalánták és egy új szerelem között lavírozva keresi az egyensúlyt, és keveredik vicces kalandokba.

My

Audrina, a Hills korábbi sztárja, ismét bepillantást enged hétköznapjaiba, miközben egyszerre lépeget előre a hollywoodi ranglétrán és jó nővérként pátyolgatja három testvére lelkét. A paparazzókkal, csillogással és az olasz családdal körített életet azonban egyre kevésbé tolerálja a barna szépség szerelme, Corey, akivel évek óta tartó se veled, se nélküled kapcsolata pengeélen táncol.

Hogy sikerül-e megmenteni a tiniszerelmet a felnőttkor küszöbén, és hogy egy vidéki lányka beilleszkedhet-e a pezsgő nagyvárosi életbe, kiderül az MTV csajos nyári sorozataiból!

Liz vagyok –minden vasárnap 19:40 – első epizód: július 3.

Audrina –minden szombat 19:40 – első epizód: július 9.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló 2011 ősz my life as liz

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr125153762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása