HTML

Címkék

Nyilvános az RTL nyári műsorrendje, július 15-én távozik a Barátok közt

2011.06.30. 15:09 bence_


Az RTL Klub 2011. július 18-tól az új, nyári programstruktúrájára tér át. Hétfő délutánonként 14:50-től Mozimatiné várja a nézőket, olyan nagyszerű filmekkel, mint például a Svejk. Hétköznaponként 17 órától Remington Steele érkezik Pierce Brosnan főszereplésével, ezt követően új időpontban, 17:55-től láthatják majd a népszerű Ezel című török filmsorozatot - adta tudtunkra az RTL Klub.

A legnagyobb változás az elmúlt évekhez képest, hogy a Barátok közt szünetében az RTL Híradó a nyári nézői szokások változása miatt fél órával később, azaz 19 órától jelentkezik, hosszabb időtartammal. Az RTL Híradót követően így 19:45-kor jelentkezik majd a Fókusz, utána pedig esténként keddtől-péntekig hollywood-i sikerfilmeket sugároz a csatorna.

A sorozatfüggők nyáron sem maradnak szórakozás nélkül. Július 18-tól hétfő esténként a Tim Roth főszereplésével készült Hazudj, ha tudsz jelentkezik, kedden a Castle sorozat új részein és a Döglött akták különös esetein izgulhatnak a nézők. Péntekenként érkezik A főnök és Magyarországon eddig még nem vetített részekkel a Vámpírnaplók történetei folytatódnak. A saját gyártású műsorok közül pedig keddenként 23:20-tól továbbra is képernyőn lesz a XXI. Század az elmúlt évad legérdekesebb adásaival, de három részben Aczél György életútját elemző filmet is sugároz a csatorna a műsor keretében a nyáron.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: tévé barátok közt

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr205153748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása