HTML

Címkék

Megcsinálja a Viasat a magyar Jersey Shore-t

2011.06.30. 15:54 bence_


Valószínűleg az amerikai MTV-n hatalmas sikerrel futó, legutóbb közel tízmilliós nézettséget szállító Jersey Shore sikerén felbuzdulva az Éden Hotel 2 mellett a Viasat belevág az Aranypart elindításába is. Idén ősszel újabb, igazi nyári környezetben játszódó realityvel várja nézőit a csatorna. Az Aranypartnak nevéből adódóan a Balaton déli partjának legnyüzsgőbb városa, Siófok ad majd otthont, ahol 8 fiatal bulizós mindennapjait követik nyomon a kamerák a nap 24 órájában. A szereplők között feltűnnek néhányan az Éden Hotel már jól ismert szereplői közül is (egyelőre nem tudjuk, kicsodák), a többi bevállalós jelentkező közül pedig a napokban válogat a csatorna. Fontos megjegyezni, hogy itt nem az lesz a felállás, mint az Éden Hotel esetében, a műsor nem taktikázásra épül, csupán önfeledt bulizásra. Ugye, hogy nem véletlenül neveztük el a magyar Jersey Shore-nak?

„Ez a műsor ugyan nem a varázslatos Karib-tenger partján forog, de legalább olyan szórakoztató és fordulatos lesz, mint az Éden Hotel. Számítunk minden nézőre, akit meghódítottunk a kolumbiai realitynkkel, mert bizton állíthatom, hogy a balatoni kalandok sem fognak senkinek csalódást okozni!” – mondta Kereszty Gábor, a VIASAT3 kreatív igazgatója.

Az Aranypartot július végén kezdi forgatni az Éden Hotelt is gyártó Mastiff Hungary, a műsor az ősz folyamán kerül majd adásba. További részletek hamarosan.

Egy szó, mint száz ősszel erős lesz a reality front: az RTL-en indul a ValóVilág 5, a TV2-n a The Perfect Bride, a Viasaton pedig az Aranypart.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


2 komment

Címkék: hírek aranypart

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr495153749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

b. 2011.06.30. 15:54:00

Az eredeti Jersey Shore-t nem nézem, de a magyar változat érdekesebbnek tűnik. Annyi biztos, hogy megnézem, mit hoz össze a Viasat.

Petrus 2011.06.30. 15:54:00

erre nagyon kíváncsi leszek!!!
süti beállítások módosítása