HTML

Címkék

Negyedmillió megtekintés felett a Csalfa Karma

2011.06.10. 00:47 bence_


Az Origo Zrt. május végén indította útjára hazánk első romantikus websorozatát, a Csalfa Karmát, és ezzel egyúttal egy új műfaj meghonosítását kezdeményezte az online piacon. Viszonyítási alapja nem lévén, az előzetes tervezéskor epizódonként több tízezres látogatottságot vártak a bonyolult szerelmi szálakat feldolgozó sorozattól. A Magyar Grundy UFA által gyártott 24 epizódból nyolc került már ki a websorozatnak otthont adó Life.hu női portálra. A produkció eddig 292.000 letöltést számlál.

Csk-bc3a1tyai-c3a9va

– Epizódonként minimum 15-20 ezres letöltést szerettünk volna elérni, de úgy tűnik, megduplázódnak előzetes terveink, hiszen ez a szám a gyakorlatban 30-45 ezer lett, összességében pedig több mint negyedmillió nézőnél tartunk – számol be az eredményekről Hámori Barbara, az Origo Zrt. Szórakoztató tartalmainak igazgatója. – Az úttörő vállalkozás elindításakor nem titkolt célunk volt az is, hogy a Life.hu női site-unk ismertségét növeljük, és a Csalfa Karmának köszönhetően meg is duplázódott az oldal direkt látogatóinak száma. Csak a websorozat gyűjtőoldalára hetente 215 ezer ember lép be!

A Herrer Sára, Bátyai Éva, Rédei Roland főszereplésével, és Esztergályos Cecília, Tóth Ildikó és Lakatos Márk cameo-kal futó sorozatot vasárnap esténként a LifeNetwork TV is leadja. A csatorna egyébként működése óta ez év májusában érte el legmagasabb közönségarányát, amely 2010 májusához képest 18%-os növekedést jelent.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: magyar nézettség csalfa karma

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr695153732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása