HTML

Címkék

DeVanity: új amerikai websorozat, hamarosan magyar felirattal

2011.05.24. 00:32 bence_


Ma hajnalban kaptunk egy levelet Baranyai Barbarától, aki egy új amerikai websorozat producereként dolgozik Los Angelesben. A sorozat a DeVanity nevet viseli, és elmondása szerint egy tipikus web-szappanopera. Jó hír, hogy mi magyarok is kapunk feliratot hozzá, gondolom a hölgy magyar vonatkozása miatt.

„A nevem Barbara Caruso (Baranyai). Amerikában élek, Los Angelesben és az egyik producere vagyok egy új online sorozatnak, a neve DeVanity. Ez egy tipikus web-szappanopera, és szeretnénk bemutatni a magyar piacnak is. Most dolgozunk a magyar feliraton is, nemsokára már azzal is nézhető. Ha felkeltette az érdeklődéseteket, kérlek nyugodtan látogassatok el weboldalunkra, ahol az első 4 rész már látható. Csütörtökönként láthatóak az újabb részek. Remélem tetszeni fog, szivesen várom a visszajelzéseteket.” – mondta el Barbara a Sorozatnézőnek.

Az első részt nálunk is megtekinthetitek alább, a többi epizódot pedig a http://www.devanity.com/ oldalon találjátok.
Devanity_poster

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek websorozat devanity

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr675153724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása