HTML

Címkék

Jog/Ászok, 4400 és Harper-sziget a PRO4 műsorán (frissítve)

2011.05.20. 00:07 bence_


[Frissítve]: A 4400 nem május 23-tól, hanem május 22-től látható a csatornán. Ennek megfelelően nem hétfőnként, hanem mindig vasárnap lesz a következő rész! Módosítottuk a bejegyzésben is.

A TV2 Csoport legfiatalabb csatornáján májusban is érkeznek újdonságok, igaz ezek közül kettő már futott más csatornán: Jog/Ászok, 4400 és Harper-sziget.

Május 23-tól 22-től egy hetén keresztül rendhagyó módon a thriller sorozat kedvelői a Harper-sziget dupla epizódjait láthatják az esti film után. A sorozat középpontjában egy szigeten rekedt társaság áll, akik egy esküvőre érkeztek. Rejtélyes módon a násznép tagjai sorra életüket vesztik. Ki lesz a következő áldozat? Ki vadászik az emberekre? Milyen titkokat rejt még a Harper-sziget?

A misztikus sorozatok rajongói számára is jó hírrel szolgálhatunk. Az országban elsőként a PRO4-en, május 23-án késő este indul a 4400 negyedik évada! A sorozat rejtélyesen eltűnt, majd előkerült emberek történetét követi nyomon. Néhányan közülük a múlt században, néhányan viszont csak nemrégiben vesztek el. Az eltelt idő során nem öregedtek, de nem emlékeznek arra sem, mi történt velük. A kormány ügynökei persze nyomoznak az esetben, miközben ők igyekeznek beilleszkedni a mostani világukba… – 4400, IV. évad – 2011. május 23. 23:40

A héten véget ér a Trinity Kórház, a szombat esti idősávban elindul a Jog/Ászok sorozat, Jim Belushi ésJerry O’Connell főszereplésével. A történet középpontjában két Jog/Ász, Nick Morelli és Pete Kaczmarek jó humorú, belevaló védőügyvédek állnak, akik Las Vegas-ban nyitottak irodát, hogy legjobb képességük szerint minden egyes védencük bírósági ügyéért megküzdjenek. Imádják a munkájuk adta kihívásokat, ám a problémamegoldásból a magánéletre is jut bőven. Miközben a nőfaló Pete újabb és újabb gyönyörű “áldozatokra” veti ki hálóját a vegas-i éjszakában, Nick a megromlott házasságát próbálja helyrehozni. És ha a helyzet úgy kívánja, Nick és Pete merész párosa a munkában és az életben is bármikor képes tizenkilencre lapot húzni a Bűnös Városban… – Jog/Ászok – 2011. május 28. szombat 20:15

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló the 4400 the defenders 2011 ősz harper's island

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr285153718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása