HTML

Címkék

Jóban Rosszban vendégszereplőkkel

2011.05.15. 23:55 bence_


Sarka Kata, Orosz Barbara, Tolvai Renáta, Kállay-Saunders András, Szeleczki Dávid és Váczi Gergő tűnik fel Csillagkúton Fehér Roland cégbővítő party-ján. Míg Tolvai Renátának régi vágya teljesült azzal, hogy szerepelhetett a Jóban Rosszban-ban, addig Orosz Barbarát régi ismerősként üdvözölte a stáb, hiszen ezelőtt már kétszer is szerepelt a sorozatban. A szereplők önmagukat alakítják a TV2 napi sorozatában, ahol hallhatjuk a Megasztár 5 ifjú tehetségének, Szeleczki Dávidnak az új dalát is.

A sztárok élvezték a forgatást és jól bírták a tíz órán keresztül tartó felvételeket. „Nagyon jól éreztem magam a forgatáson, Andrással tátott szájjal néztük a színészeket. Meg is állapítottuk, hogy nekünk nem lenne türelmünk ezerszer felvenni egy jelenetet, míg az tökéletes nem lesz. Mindig is vágytam arra, hogy részt vegyek a sorozat forgatásán és most nagyon izgalmas volt bepillantani a kulisszák mögé. Jól elfáradtunk a végére, de közben nagyon sokat nevettünk.” – árulta el mosolyogva Renáta.

Joban_rosszban1

Orosz Barbara számára nagy visszatérés volt a forgatás. „Ezelőtt már kétszer szerepeltem a sorozatban, az első alkalommal rögtön az induláskor. Akkor egy tévés producert alakítottam, aki elég negatív figura volt, majdnem megölte az édesanyját. Másodszor pedig egy műsorvezetőt formáltam meg. A mostani, harmadik szereplésem volt a legnehezebb, hiszen önmagamat alakítottam. S ez azért nehéz, mert nem lehet feloldódni a szerepben, és többször át kell gondolni, mit is mutasson meg magából az ember.” – árulta el Orosz Barbara, aki élvezte, hogy újra, a már megszokott profi stábbal dolgozhatott.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek jóban rosszban

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr395153711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása