HTML

Címkék

Forog a Csalfa Karma című websorozat

2011.05.12. 23:47 bence_


Magyarország első romantikus websorozatának fő karaktereit ifjú színészek játsszák, köztük köszönthetjük például a „Mizu” jazz-es feldolgozásával közismertté vált Herrer Sárát. A Csalfa Karma 2011. május 23-án, délben debütál a Life.hu-n.

A történet örökzöld témát, egy szerelmi háromszöget dolgoz fel, mindezt meglehetősen szerencsétlen felállásban, hiszen a háromszög két csúcspontját egy nővérpár alkotja. Mindketten – tudtuk nélkül – ugyanarra a pasira hajtanak. A fő irányelv szerint mindenkinek megvan a maga párja, de ha nem karmájuk szerint cselekszenek, könnyen lehet, hogy elkerülik egymást.

[vimeo http://www.vimeo.com/23610876 w=500&h=283]

A Csalfa Karma főszerepeit tehetséges fiatal színészek játsszák. A testvérpár egyik tagja a tiszta lelkű, kreatív, de visszahúzódó Anna. Őt a Kesh Zenekar énekesnője, Herrer Sára alakítja, aki a Fluor „Mizu” dalának jazz-es feldolgozásával robbantott, klipjét többszázezren töltötték már le a videómegosztókról. Színésznőként szerepelt többek között a Sorstalanságban, az Életképekben, a Casinoban, illetve a Szégyenben is. A másik lánytestvér a rendkívül dögös modell, minden férfi álma, Szonja, aki bármire képes azért, hogy végre megállapodhasson. Őt Bátyai Éva, a Győri Nemzeti Színház tagja testesíti meg. Az alfahím pedig Robi, aki nem is tudja, mekkora döntés előtt áll – szerepét a Szegedi Nemzeti Színház színésze, Rédei Roland játssza.

Csk_werk31Csk_werk41Csk_werk21Csk_werk11

Az Origo Zrt. megrendelésében készülő – a magyar piacon teljesen új műfajként debütáló – alkotás egyenként 7 perces részei hétfőn-szerdán-pénteken kerülnek ki a Life.hu női portálra, összefűzött részeit pedig vasárnaponként adja a LifeNetwork TV. A Csalfa Karma 24 webizódjának gyártója a Barátok köztöt is jegyző Magyar Grundy UFA.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek csalfa karma

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr305153708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása