HTML

Címkék

Új szereplők érkeztek a Barátok köztbe

2011.05.06. 23:38 bence_


Anya és lánya érkezett tegnap este a Mátyás király térre, természetesen nem mindenki örömére. A Nagy Alexandra által játszott Fekete Aliz és a Koller Virág által megformált Fekete Luca megjelenése leginkább Szabiban okoz riadalmat, aki pontosan tudja, hogy nővére igyekszik mindig a könnyebb utat választani, és ez az, ami a jövőben csak nehezíteni fogja az életét.

Aliz feltűnése bár váratlan, de érthető, hogy a tinédzser éveiben anyává vált vidéki lány a nagyvárosban keresi a boldogulást. Mindent elsöprő szeretetvágya kapcsolatról kapcsoltra sodorja, ami számos bonyodalmat okoz majd. A problémás lányanyát alakító színésznő nagy izgalommal kezdte meg a forgatásokat, és reméli, hogy a nézők megszeretik majd Aliz és kislánya nem mindennapi karakterét.

Barc3a1tok_kc3b6zt11Barc3a1tok_kc3b6zt21Barc3a1tok_kc3b6zt31

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek barátok közt

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr475153702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása