HTML

Címkék

Két év után tér vissza a Jóban Rosszban egyik szereplője

2011.04.30. 23:25 bence_


Újra a Jóban Rosszban-nal forgat az alapcsapat régi tagja, a Vidovszky Nándit alakító Sághy Tamás, aki két év után tért vissza a Tv2 szappanoperájába – tudta meg az [origo].

Újra a Tv2 napi sorozatával forgat az alapító csapat egykori tagja, Sághy Tamás. Két éve – persze drámák közepett – távozott a kisvárosból Klári és Nándi, amikor kiderült, az asszony nem szerelmétől, Pongrácz Pétertől esett teherbe, hanem szeretőjétől: a pár a sztori szerint a születendő babával külföldre költözött. A Csillagvirág klinika gazdasági igazgatójaként is piszkos ügyekbe keveredő Nándi most titokban érkezik vissza Csillagkútra.

Joban_rosszban_nandi1

“Két év telt el Jóban Rosszban-forgatás nélkül, nagyon jó volt visszatérni a stábhoz. Mindenki szeretettel fogadott, könnyen visszarázódtam Nándi szerepébe. Volt egy-két új kolléga is, de minden ugyanolyan zökkenőmentesen ment, mint régen. Nagyon örülök, hogy újra kamera elé állhattam, bár igaz, ami igaz, nem unatkoztam az elmúlt hónapokban” – nyilatkozta a Tv2-nek a Vidovszky Nándit megformáló színész, aki több színdarabban is látható.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek jóban rosszban

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr135153695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása