HTML

Címkék

Autóversenyen indul a Barátok közt Zsófija

2011.04.29. 23:23 bence_


A Barátok közt Zsófija, Kiss Ramóna az Invitel autóján száll harcba az első magyarországi Lotus Ladies Cup versenyen

A 7 állomásból álló Lotus Ladies Cup az első olyan hazai autóverseny sorozat, ahol kizárólag női pilóták versenyeznek. Az egyedülálló kezdeményezésben az autókat különböző cégek, márkák szponzorálják, de indulnak egyéni versenyzők is.

Az Invitel és a Barátok közt együttműködésében az Invitel versenyautóját, a sorozat Zsófija, Kiss Ramóna vezeti majd. A hazai autóversenyzés támogatása mellett a két márka célja az is, hogy felhívják a figyelmet a minőségi szórakozás, szórakoztatás fontosságára.

Ramona_autoverseny

Az interneten és a telekommunikációs szolgáltatásban, csakúgy mint az autóversenyzésben, a gyorsaság, a csúcstechnológia, illetve a megbízhatóság és a biztonság alapvetően szükségesek a sikerhez. Ezek az Invitel számára is rendkívül fontos értékek, többek között ezért is támogatja a cég ezt a dinamikus sportágat. A hölgyek autóversenyében, a Lotus Ladies Cup sorozatban mindenki ugyanolyan típusú, de csapatonként más és más, egyedi design-nal rendelkező kocsival versenyezhet. A technológiai paraméterek adottak, így elsősorban a pilótákon és gyors döntéseiken múlik majd, hogy ki milyen eredményt ér el. A versenysorozat a Hungaroringen indul az április 29-ei szabadedzéssel, illetve az április 30-ai időmérő kvalifikációval. Az első két futamra – amely bárki számára ingyen megtekinthető – április 30-án, illetve május 1-én kerül sor. Az Invitel és a Barátok közt együttműködésében az Invitel versenyautóját, a népszerű sorozat Zsófija, Kiss Ramóna vezeti majd.

„A gyorsaság, a megbízhatóság, a csúcstechnológia és a biztonság ugyanolyan kulcsszereplői a sikernek az autóversenyzésben, mint a tele- és infokommunikációs piacon. Az Invitel számára ezért is fontos, hogy egy ilyen dinamikus versenyt támogathat, továbbá egyedinek és innovatívnak találtuk, hogy ebben a versenyben kizárólag női pilóták mérik össze tudásukat. Bár a pályán most nem a győzelem a legfontosabb cél, de természetesen szeretnénk közösen jól szerepelni” – mondta Zsembery György, az Invitel üzleti működéséért felelős vezérigazgató-helyettese. „Mindkét márka elkötelezett a minőségi szórakozás, szórakoztatás mellett. A Barátok közt, mint a legnépszerűbb magyar napi drámai sorozat a tartalom, az Invitel pedig a technológia, és a minőségi szolgáltatás szempontjából” – tette hozzá Zsembery György az együttműködés kapcsán.

Nem játékautók

A sorozatban 16 autó indul, versenyszituációban vezetni, pedig nem veszélytelen feladat. Ezért azok a pilóták, akik nem rendelkeznek ilyen jellegű tapasztalattal, tanfolyamon vesznek részt. Így például Kiss Ramónát a PROEX Motorsport alapítója Szabolcs Norbert és Kiss Norbert többszörös magyar bajnok autóversenyző készíti fel a futamokra. Az egyes futamok 30 percig, majd ezen felül még 1 kör megtételéig tartanak, a csinos és tehetséges hölgyek szép és gyors, 138 lóerős Lotus Elise 1,6 típusú autóval versenyeznek. A sorozat a magyar Autós Gyorsasági Bajnokság része, így a győztes hivatalos magyar bajnoki címet kap. Az első két futamra a Hungaroringen kerül sor április 30-án, illetve május 1-én, a verseny 6. állomása pedig a Foma-1 Magyar Nagydíj betétfutamaként kerül megrendezésre.

További információk

Az RTL Klub összefoglalókat készít a versenyről és rendszeresen beszámol majd róla a Magyar Autosport-magazin című műsorában. Bővebb információ, illetve képek, háttéranyagok, hivatalos logok letölthetők a www.ladiescup.hu weboldalról.

A verseny sorozat időpontjai és helyszínei:

  • 2011. 04. 29 – 05. 01. Hungaroring
  • 2011. 06. 03 – 06. 05. Hungaroring*
  • 2011. 06. 24 – 06. 26. Szlovákia Ring
  • 2011. 07. 01 – 07. 03. Hungaroring**
  • 2011. 07. 29 – 07. 31. Hungaroring***
  • 2011. 08. 26 – 08. 28. Pannonia Ring
  • 2011. 09. 16 – 09. 18. Hungaroring

Minden hétvége két futamból áll, kivéve a **-gal, illetve a ***-gal jelölt események. Ezeken a rendezvényeken az időbeosztás miatt csak egy futamra van lehetőség.

Az egyes futamok a FORMULA 1 ENI Magyar Nagydíj hétvégéje kivételével ingyenesen megtekinthetők.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek barátok közt

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr395153694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása