HTML

Címkék

Négyen már a legjobbak között a Csillag születikben

2011.04.25. 23:20 bence_


Az első élő adással folytatódott a Csillag születik harmadik évadja, 12 produkció lépett ismét a zsűri és a közönség elé. A verseny kiélezett és szoros volt, de csak négyen juthattak tovább.

Nehéz volt Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Szirtes Tamás és Fáy Miklós dolga, hiszen 12 különböző produkcióból kellett kiválasztania azt a négyet, amelyik a legjobb nyolc között folytathatja. Az első élő adásban Buzás Viktor operaénekes, a That’s All B-boys Flava tánccsoport, a Czemende zenekar, Habodász István prózamondó, Csemer Boglárka, László Attila és Horváth József (Mr. Joe) énekes, Szabó Ádám harmonikás, az Everdance Táncszínház, Dévényi Bálint és Paróczi Lénárd művészi teremkerékpáros, Párkányi Kolos bűvész és Farkas György Gyula rapper lépett színpadra.

Csillag_szuletik

Fotó: Sajtóklub/Bársony Bence

A zsűri László Attilát rangsorolta az első helyre, de a nézők is jelezték, kinek szeretnének még bizalmat szavazni. A kettő eredményéből alakult ki a négy továbbjutó: Mr. Joe, László Attila, Szabó Ádám és az Everdance Táncszínház folytathatja a Csillag születik harmadik évadját két hét múlva. Jövő szombaton, április 30-án a másik 12 produkció lép színpadra.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek csillag születik

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr245153692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása