HTML

Címkék

Kódolatlanul érkezik a Trónok harca az HBO-ra

2011.04.14. 04:54 bence_


Az év egyik legjobban várt sorozata, a Trónok harca az amerikai premier másnapján, április 18-án érkezik a magyar HBO-ra. Az első részt – szolgáltatótól függően – kódolatlanul* adja az HBO és az HBO HD.

A hazai HBO történetében először nem csupán a világpremier részeként hoznak el egy sorozatot, de az első részt bárki számára elérhetővé teszik. Tehát aki nem rendelkezik HBO-előfizetéssel, az is megnézheti a pilot epizódot az HBO-n és az HBO HD-n (amennyiben rendelkezik HD set-top boxszal) kódolatlanul április 18-án 21:54 és 23:05 között.

A nézők az HBO, az HBO2 és az HBO On Demand kínálatában is megtalálják majd a sorozatot. Kezdetben kizárólag az HBO-n és az HBO On Demand-en kerülnek adásba az egyes epizódok – eredeti nyelven, magyar felirattal. A szinkronizált változat csak a későbbiekben, várhatóan május folyamán lesz elérhető az HBO-n, az HBO2-n és az HBO On Demand-en is.

  • Első rész feliratos premierje: április 18. hétfő, 22:00 KÓDOLATLANUL!!!*
  • További epizódok feliratos premierje: hétfő esténként
  • Ismétlés (feliratos): szerda és vasárnap esténként

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek videók game of thrones

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr125153680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása