HTML

Címkék

Szerkesztői döntés volt a fantomképek felfedése az Éva-Gigi párbajon

2011.04.05. 12:05 bence_


Erre már korábban is volt példa a ValóVilág történetében. Ahogy a műsorban is elhangzott a szoros állás miatt döntöttek úgy, hogy megmutatják a képeket és még egy utolsó lökést adnak a nézőknek, hogy bebiztosítsák kedvencük helyét a Villában. Nem ellenkezik a szabályokkal és a jövőben is előfordulhat hasonló helyzet. Ezzel a döntéssel egyenlő esélyt adtunk mindkét játékosnak és az őket támogató nézőknek.
A végjáték során kiemelten fontosnak tartják, hogy valóban azok legyenek a Villában, akiket a nézők többsége támogat. A játék ezen szakaszában már sokkal kiélezettebbek a párbajok és szorosabb eredmények születnek; természetes, hogy a kiesett játékos és szavazói nehezen fogadják el a döntést, amelyet egyébként a nézők többsége szavazott meg.



SMS szavazással kapcsolatban több nézői észrevétel érkezett. Most is mint, minden élő szavazásnál élő telefonos ügyfélszolgálatot biztosított az RTL Klub a nézőknek, ahová kérdéseikkel fordulhatnak, amit a telefonszámuk megadása után tudnak vizsgálni; természetesen csak az adott szám ismeretében van lehetőség az egyes esetek érdemi vizsgálatára.
A tegnapi szavazással kapcsolatban felmerült leggyakoribb problémák a következőek voltak:
  1. A szavazók nem a megadott telefonszámra küldték el szavazatukat (tévesen a hanghívás számára küldött szöveges üzenetek)
  2. A hanghívásnál nem a megadott számkódot nyomja meg a szavazó
  3. A szavazók nem a megadott a képernyőn kiírt illetve szóban többször ismertetett neveket vagy kódokat használják a szavazásnál – ezek érvénytelen szavazatok
  4. A szavazók egyéb szöveges üzenetet küldenek amiben véleményüket nyilvánítják ki a műsorral kapcsolatban amit nem tudunk érvényes szavazatként elfogadni
  5. Előfordul olyan eset, amikor a szavazó válasz SMS-ben vagy a saját operátorától vagy a technikai lebonyolító cég rendszerétől technikai okokra való hivatkozást tartalmazó SMS-t kap, ekkor vagy az operátornál nem kerül továbbításra az üzenet vagy a rendszer nem tudta értelmezni a beérkező szöveget. Ebben az esetben az egyedi a hívószám ismeretében tudnak először az operátorok utána a szolgáltató választ adni a megkeresésre.
(Fotó: RTL/Sajtóklub/Bársony Bence)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


5 komment

Címkék: hírek valóvilág

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr965153671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fruzsa 2011.04.05. 12:05:00

Nem kell Lilut és Balázst bántani :) Ők csak azt csinálják amit a fülükbe súgnak :) Nem mindenki tudja mi az hogy becsület:)De majd idővel rájönnek Ők is ha a gyerekeikkel ugyan ezt csinálják :)

Fruzsa 2011.04.05. 12:05:00

Érdekes volt az is hogy nem 49-51 nél mutatták meg a képeket , azt írta az RTL , Erős volt a párbaj és ezért csak a nézőknek akartak segíteni, így megmutatták 45-55- nél , lehet Én nem tudok számolni ? itt már volt egy kis különbség:) szánalmas a magyarázkodás RTL

fogepesz 2011.04.05. 12:05:00

Lehet,hogy sok néző,sőt a nézők többsége nem vette észre amit a műsor fele idejében látni lehetett!!Valószínű,hogy a szerkesztők ekkor jöttek rá,hogy számukra nem előnyösen áll a játék,és meghozták becstelen döntésüket,amit a fülesen keresztül közöltek is Liluékkal.Balázs annyira bele élte magát a Gigi lejáratásába,hogy nem hallotta,de Lilunak az arcán a változás tisztán olvasható volt.Lilu rögtön elkezdte a zakóját finoman húzgálni a bájgúnárnak,de az ment és mondta szerepelt mint szokott. Így csak Lilu tudta egy ideig,hogy meg változik a nyerő,és nem kell tovább ócsárolni Gigit.Majd sikerült a bájgúnárral is közölni a hírt,és meg is változott a szövege ezek után.Szóval csak gratulálni tudok a csatorna szerkesztőinek,így manipulálva a műsort remélem hamar egy városi szennycsatornát fognak szerkeszteni,manipulálni.

Király Samu 2011.04.05. 12:05:00

A VV4 párbaj a csalás, a manipulálás az RTL-es tévézés társadalom és ifjúságromboló hatásának tipikus iskolapéldája volt vasárnap este !A rendezők a műsor két főszereplőjének Olivér és Szandika botrányos viselkedéséhez sűlyesztették a műsort! E két deviáns személyiség már a műsor előtt több véleménnyilvánítási lehetőséget kapott, hogy Évát az "ideggyenge" elmebeteg hőst erősítsék! A műsor szinte nem is szól másról mint az Éva- Éva skandálásról. A műsorvezetők nagy vidámságára folyamatosan folytotta Gigibe a szót, az Oli-Guminő páros. ennek ellenére a műsor felénél már jelentős előnyre tett szert Gigi !!! A műsor rendezői beilyedve, hogy Alekosz támasza az örjönjő Éva kipottyan és így nem lesz kivel brrilliroznia a győztesnek kikiáltott Alekosznak.... , elkezdték a leg durvábban manipulálni a műsort. Megmutatták a versenyidő közepén az eredmény állását, hogy sarkalják azt a pár Éva rajongót a sms küldésre. A médiahatóságnak érdemes lenne vizsgálni a híváslistát !!!! Hogyan alakult, hány telefonról kapta Éva a szavazatokat !!!! Ilyen nem történt még a világon soha sehol semmilyen körülmények között. Egy verseny nem erről szól.!!!Botrány!!!! De , hogy biztosak legyenek az eredmény megfordításában vágóképként egyre kevesebb vágókép készült az Éva táborról, a Guminő és az eltorzúlt arcal üvölő Oliról. Bár a hangjuk igyekezett Gigit megzavarni a mondandójában. Annál több közeli képet mutattak Gigi apukájáról, hogy erősítsék a nézőkbe a Gigi származását !!!!!! MNI ez ha nem rasszizmus iskola példája !!!!! Remélem az ORTT vizsgálni fogja ezt a műsort. A tipikus kettős mércét ! Éva botrányos , felháborító viselkedését, hogy a közönséget úgy választották össze, hogy botrányos volt az egész adás ! Az RTL nézőiről állítottak ki színtet !!! A két műsorvezető szerepéről is lehetne írni, de csupán annyit kívánok Lilunak és Balázsnak, hogy az Éva legyen a gyermekeiknek a követendő példa !!! Hasonló tulajdonságokkal és viselkedési formákkal szerepeljenek Ők is a média világában, hogy büszkék lehessenek rájuk ! Hiszen a két műsorvezető csupán a saját tükörképüket erősítették Évában. Lilu, Éva és Balázs ti hárman a valóság show szégyene vagytok !Jó volt !!! Remélem példás büntetést fog kiszabni a média hatóság az esélyegyenlőség, manipulálás miatt a Győzikék, Bucik, Olivérek, Évák , Liluk, Balázsok, Győzikék, tévéjére. Talán ez adás után a nézettség jelentősen megcsappan ! Laci, Béci és Jerzsi ha van eszetek kijöttök a műsorból ! Ez nem verseny ! Ez csalás magas iskolája ! Gigi ! Fogadj egy jó ügyvédet és pereld be az RTL ! Követeld az egész nyeremény értékét! A következő párbajánál még durvább manipulációk lesznek. Ezt a műsort Alekosznak kell megnyernie a szerkesztők mindent rá rendeznek !!!! Botrány !MIÉRT NEM mutatták meg Alekosz és a többi párbaja közben a részeredményt ?A villaszabályzat a szerkesztőkre nem vonatkozik ? !
süti beállítások módosítása