HTML

Címkék

Változás: ezentúl vasárnap lesznek párbajok

2011.03.22. 08:46 bence_


A Csillag születik indulása miatt változik a VV4 nézői által megszokott menetrend, így nem szombatonként lesz a párbaj - értesült az [origo].

A Csillag születik április 2-i rajtja miatt azon a szombaton a Való Világ csak egyórás összefoglalóval lesz képernyőn, ezt nem követi párbaj. A VV4-ben a következő kieső személye csak másnap, április 3-án este dől el, este hétkor kezdődik az összefoglaló, utána közel két órában a párbaj lesz látható, amelyet a Heti hetes követ majd.

A VV4 nézői az utóbbi hetekben megszokhatták, hogy a valóságshow-ban szombatonként előbb kiválasztás van, szerdán ezt a kihívás követi (amikor a legtöbb jelet kapó személy elárulja, kivel mérkőzne meg a bennmaradásért - a képen), majd a következő szombaton jön a párbaj.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek valóvilág

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr355153656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása