HTML

Címkék

Kik között volt szexuális kapcsolat?

2011.03.20. 04:31 bence_


Úton-útfélen különböző szexkalandokról cikkeznek a VV4 kapcsán. A Nők Lapja Café gyűjtötte össze, hogy kik között volt szexuális kapcsolat eddig a 4. széria alatt.

Éva + Alekosz: NEM
Noha a villa okostojása szerette volna, és a paplan alatt többször meg is simogatta Évát, nem történt közöttük szexuális kapcsolat, mivel Éva visszautasította.

Éva + szerelme, Ádám: NEM
Évához pár órára bemehetett kedvese, de a kamerák miatt nem éltek a lehetőséggel és csupán csókolóztak.

Szandika + Alekosz: NEM
Alek annak idején Szandikánál is bepróbálkozott, de végül a lány nem segített rajta, annak ellenére, hogy sokan azt hitték.

Szandika+ Anikó: IGEN
Matatás a paplan alatt – ez történt a két leányzó között. Szandika később elismerte, hogy megmutatta Anikónak, hogyan szerezhet örömet egy nőnek...

Béci + szerelme, Adri: NEM
Bár a villa macsója is kapott lehetőséget, a csóknál ő sem jutott tovább, kedvesével annyira zavarták őket a kamerák, hogy nem áldoztak a szerelem oltárán.

Gigi + Jerzy: IGEN
Bár Béci meg van győződve az ellenkezőjéről, Jerzy és Gigi bizony már többször is egymáséi lettek. Nem tudni, hova fajul a kapcsolat, az mindenesetre tény, hogy Giginek eddig egészen másmilyen férfiak voltak az életében.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


1 komment

Címkék: hírek valóvilág

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr255153654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amigarockwell 2011.03.20. 04:31:00

www.youtube.com/watch?v=TSNnz_zzavg
süti beállítások módosítása