HTML

Címkék

Már több, mint 25 millió forint gyűlt össze

2011.03.18. 09:20 bence_


Március 14-én, hétfőn hirdette meg az RTL Klub a ValóVilág 4 jótékonysági akcióját. A Villalakók ebben a szériában a lemaradott kistérségekben élők, elsősorban az alultáplált gyermekek problémáira hívják fel a figyelmet és egész héten a “Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány” javára gyűjtenek. Már a bejelentés után látható volt, hogy a ValóVilág nézőit megérintette a kezdeményezés és szép számmal érkeztek a támogató SMS-ek.

A ValóVilág tegnapi adása során, azaz mindössze három nap alatt átlépték a 25.000.000.-Ft-ot. Addig tehát 1250 család 1 éves ellátásához szükséges pénzt sikerült összegyűjteni. A csatorna kéri a nézőket, hogy továbbra is támogassák ezt a nemes célt és ha segítségükkel sikerül ezt az összeget megduplázni és elérni az 50.000.000. – Ft-ot, akkor az ország legnagyobb sportcsarnokát tudnák megtölteni azokkal a családokkal, akiknek segítettek. Az álom merész, de szeretnék hinni, hogy a ValóVilág nézői ismét példát mutatnak összefogásból és sikerül a szombati adománygyűjtő gálaműsor végén ezt a nagyszerű hírt bejelenteni.

Ami szintén egyedülálló, hogy sem szolgáltatói díj, sem egyéb költség nem kerül levonásra, az RTL Klub és a Telekom New Media Zrt. a teljes nettó összeget átutalja az alapítvány javára. Aki segíteni szeretne, küldje a VV szót SMS-ben a 06-91-334-334 –es telefonszámra. Díja: 252Ft+Áfa (63 forint) bruttó: 315 forint* Akik nagyobb összeget ajánlanának fel, az alapítvány számlaszámára utalhatják közvetlenül. http://mindengyereklakjonjol.hu/kapcsolat/

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek valóvilág

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr95153650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása