HTML

Címkék

Emlékeztető: Médiatörténeti pillanat pénteken

2011.03.18. 10:39 bence_


Pénteken médiatörténeti pillanatot ír az RTL Klub és a Class FM, ráadásul mindezt egy jó ügyért teszik. A ValóVilág 4 jótékonysági küldetése, hogy a lemaradott kistérségekben élők, elsősorban az alultáplált gyermekek problémáira ráirányítsák a figyelmet és egész héten a “Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány” javára gyűjtenek.

Az összefogás jegyében a Class Fm Morning Showjának műsorvezetői (Sebestyén Balázs, Vadon János, Rákóczi Feri) pénteken beköltöznek a ValóVilág Villába és onnan sugározzák élő rádióműsorukat, amit az RTL Klub Reggeli című műsora, Keleti Andrea és Szujó Zoltán vezetésével, élőben közvetít. Így három népszerű műsort követhetnek egyszerre a nézők a televízióban és hallgathatják a rádióban. Kivételesen a www.valovilag.hu oldalon a közvetítés is tovább tart, így reggel hat és tíz óra között online is követhető lesz a Class FM adása a Villából.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek valóvilág

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr735153652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása