HTML

Címkék

Három új vígjátéksorozat az HBO Comedy-n

2011.03.05. 20:20 bence_


Márciusban két saját gyártású vígjátéksorozat érkezik az HBO Comedyre: az idei Golden Globe-gála házigazdája, Ricky Gervais rajzolt alteregójával poénkodik, a Funny or Die nevű honlap készítői pedig tévéshow-val jelentkeznek. Ezenkívül jön még egy igazi romantikus komédia, a Jobb veled (Better With You).

The Ricky Gervais-show

Az Office és a Futottak még... (Extras) alkotói, Ricky Gervais és Stephen Merchant a 83-as IQ-jú Karl Pilkingtonnal karöltve kezdtek el egy rádióshow-t még 2001-ben, amelyből 2007-re a világ legtöbbet letöltött podcast műsora lett. A Guinness Rekordok könyvébe is bekerült produkció egyenes folytatásaként készítette el az HBO a Ricky Gervais-show (The Ricky Gervais Show) című animációs sorozatot, amelyben a három komikus rajzolt alteregója beszélget a legelképesztőbb témákról. Rögtön az első adásban a huszadik századi találmányokról esik szó (amelyeknek Pilkington szerint nem sok értelmük van), később pedig többek között egy törpékből álló harci alakulat, Amerika első nudista szervezete, Descartes filozófiája és a sünök lehetséges kihalása is terítékre kerül. A show állandó betétje a Monkey News: címének megfelelően majmokról szól, amelyek az ember előtt indítottak járművet az űrbe, és egy orosz tévéműsor házigazdáivá váltak.

A Ricky Gervais-show 13 részes első évadja március 29-től hétfő-kedd-szerda esténként jelentkezik egy-egy újabb epizóddal az HBO Comedyn. Eredeti nyelven, magyar felirattal!

Media_httpsorozatnezo_kyjqf

Halálosan komolytalan

A Funny or Die nevű honlap 2007-ben indult a The Landlord című videóval, amely azóta több mint 70 millió letöltést hozott szerte a világon: ebben Will Ferrell (Felforgatókönyv, Tesó-tusa, Pancser Police) egy kétéves főbérlővel küzd, aki folyamatosan káromkodik és sört vedel. A weboldalon a későbbiekben rengeteg, hasonlóan abszurd kisfilm jelent meg, amelyek egy részében olyan hírességek szerepelnek, mint Lindsay Lohan, Daniel Radcliffe vagy Patrick Stewart, más részüket pedig a felhasználók töltötték fel.

A 12 részes első évadot március 1-jétől hétfő-kedd-szerda esténként láthatják az HBO Comedy nézői. Eredeti nyelven, magyar felirattal!

Media_httpsorozatnezo_ilwji

Jobb veled

Az eredetileg Better With You címet viselő vígjátéksorozat 2010 szeptemberében indult az Egyesült Államokban, az idei People’s Choice Awardson pedig már a legjobb új tévés komédiának jelölték. A szériát a Jóbarátok és spin-offja, a Joey egyik írója, az Emmy-díjas Shana Goldberg-Meehan jegyzi, aki ezúttal is egy hatfős társaságot állított a történet középpontjába – azzal a különbséggel, hogy itt egy családról van szó. A szülők harmincöt éve házasok, két lányt nevelnek: egyikük kilenc éve együtt él a barátjával, de házasságról még nem esett szó közöttük, másikuk pedig egyszer csak bejelenti, hogy terhes, és hozzámegy egy férfihoz, akit alig két hónapja ismer. A lányok nemcsak a házassághoz viszonyulnak másként: Maddie ügyvéd, más kérdésekben is megfontoltan és földhözragadtan viselkedik, húga, Mia viszont szabad szellem, akit mindig a szíve vezérel az esze helyett. Párjaik szintén eltérő személyiségek, Ben reális gondolkodású hotelmenedzser, Casey pedig rockzenész – a humor fő forrását így a kapcsolatok különbözősége adja.

A 22 részes Jobb veled március 1-jétől hétfő-kedd-szerda esténként látható az HBO Comedyn.

Media_httpsorozatnezo_tbdab

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek the ricky gervais show better with you funny or die presents

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr515153632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása