HTML

Címkék

Elindult itthon a Városfejlesztési osztály (Parks and Recreation)

2011.03.05. 19:44 bence_


Az Office után újabb hivatali poénokkal jelentkezett a Comedy Central. A magyar humorcsatorna március 4-től ugyanis műsorára tűzte a Városfejlesztési osztályt (Parks and Recreation), amely a tengerentúlon közel hat millió nézőt ültetett a televízió elé.

Media_httpsorozatnezo_vlyvz

Sokakat az Office-ra emlékeztet a Parks and Recreation, a magyar humorcsatornán Városfejlesztési osztály néven műsorra kerülő sorozat. A hasonlóság pedig nem lehet véletlen, hiszen a két sitcom alkotócsapata egy és ugyanaz. A mockumentary (áldokumentum) műfaj gyöngyszeme március 4-én érkezik a csatornára. Az Amy Poehler főszereplésével készült Városfejlesztési osztály történetének középpontjában egy budapestihez hasonló probléma áll: egy a városban éktelenkedő gödör hasznosítása áll. A nevetségesnek tűnő cél elérése korántsem egyszerű feladat a polgármesteri hivatal városkép-fejlesztési osztályának. Hogy mi minden akadályozhatja a könnyűnek tűnő munkafolyamatot, az a magyar humorcsatorna képernyőjén kiderül. Az ügy bonyolultságát jól mutatja, hogy Amerikában idén januárban kezdték sugározni a sorozat harmadik évadját.

A GQ az év sorozatának kiáltotta ki a Városfejlesztési osztályt és a Time, valamint a People magazin is a Top 10-be választotta a Comedy Central legújabb szerzeményét. Érdemes tehát odafigyelni a „park projektre”, amely akár egy magyar hivatalban is játszódhatna, egy magyar gödörrel.

Az első rész már megvolt tegnap, de hétfőn 17.45-től ismétli a Comedy Central, ha valaki lemaradt volna. Új részeket péntekenként 21.10-től ad a csatorna. 

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló parks and recreation

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr335153631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása