HTML

Címkék

Egy órára letakarhatják a kamerákat

2011.02.25. 04:47 bence_


Egyórányi kameramentes időszakot kap Gigi és Jerzy, hogy megbeszélje kételyekkel terhelt, zaklatott kapcsolatát. Volt már ilyen régebben is a játék történetében.

"Két szereplőnk egy órát tölthet a nyugiszobában úgy, hogy a produkció nem rögzít képet róluk. Jerzy és Gigi az internetes szavazás eredményeképp jutott ehhez a lehetőséghez. Tegnap ment be egy levél, amelyben értesítettük őket erről a lehetőségről" - mondta az [origo] kérdésére Dobsi Adrienn, a VV4 sajtófőnöke. Valószínűleg egy 72 órás időszak lesz megjelölve, a két fiatal pedig dönthet, mikor szeretné kihasználni a hatvanperces kameramentes időszakot.



Media_httpsorozatnezo_asfvt



2002-ben, a VV1 alatt volt már ilyen, október 1-jén például az egymáshoz valamilyen szinten vonzódó Lorenzo és Ági kapott egy rövid időt kamerák nélkül, akkor félrevonulhattak a hálóba pusmogni.

(A fotó egy külső helyszínen forgatott felvétel során készült. Forrás: RTL Klub/Bársony Bence)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek valóvilág

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr455153616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása