HTML

Címkék

Trónok harca magyar premier április 18-án

2011.02.22. 04:16 bence_


Az HBO viszi képernyőre George R. R. Martin nagy sikerű, A tűz és jég dala című fantasy-regényciklusát. Az első köteten alapuló, Trónok harca című 10 részes sorozat első epizódja – a The Pacific - A hős alakulathoz hasonlóan a világpremier részeként – az amerikai premier másnapján, április 18-án érkezik a magyar HBO-ra.

A nézők hétfőnként szinkronizáltan láthatják az egyes részeket, amelyek szerdánként eredeti nyelven, magyar felirattal kerülnek adásba. Az HBO On Demand felhasználói számára április 18-tól elérhető lesz a Trónok harca első része, majd a további epizódok hétfőnként kerülnek be a filmtárba. 

Az HBO legújabb saját gyártású sorozata, a Trónok harca egy olyan világban játszódik, ahol a nyár évtizedekig tart, de baljós felhők gyülekeznek, és közeledik a tél… A ravasz dél, a vad kelet, a fagyos észak és a birodalmat a sötétségtől megvédő ősi Fal határolta területen két nagyhatalmú család vív halálos macska-egér harcot a Westeros Hét Királyságának irányításáért. Árulás, ármány, cselszövés és természetfeletti erők dúlják fel a Királyságokat, a Vastrónért folytatott véres küzdelem pedig eddig nem tapasztalt, hosszan ható következményekkel jár...

A sorozatot egy belfasti stúdióban, Észak-Írország egyéb részein, valamint Máltán forgatták. Kreátora az X-Men kezdetek: Farkason és a Tróján edződött David Benioff és a Trónok harcával debütáló D.B. Weiss. A rendezők között nem kisebb neveket találunk, mint a pilotot jegyző Tom McCarthy (Fel!), akit egyébként a Drót szereplőjeként, illetve Oscar-jelölt forgatókönyvíróként is ismerhetünk. Mellette Brian Kirk (Boardwalk Empire - Gengszterkorzó, Tudorok), Daniel Minahan (Sírhant Művek, True Blood - Inni és élni hagyni), az Emmy-díjas Alan Taylor (Szex és New York, Maffiózók, Író és kamuhős) és a szintén Emmy-díjas Tim Van Patten (Drót, Maffiózók, The Pacific - A hős alakulat, Boardwalk Empire - Gengszterkorzó) is rendezőként dolgozik a sorozaton.

A szövevényes és sok szálon futó történet visszatérő szereplőit többek között olyan színészek keltik életre, mint a Gyűrűk Ura Boromirja, Sean Bean vagy a Narnia krónikái - Caspian herceg törpéje, Peter Dinklage. 

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek game of thrones

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr995153605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása