HTML

Címkék

Sorozatötleteket vár a magyar HBO

2011.02.22. 03:59 bence_


Az alábbi cikket az [origo]-n olvastam, de volt róla szó a Sorozatjunkie-n is a napokban. Ezt szeretnénk most mi is közölni, hátha valaki éppen innen érzi úgy, hogy lenne ötlete egy jó sorozathoz, de még nem volt lehetősége az ötletét másnak bemutatni. Íme a felhívás:

Sorozatterveket vár a magyar HBO, olyanokat, amelyek a csatorna profiljába illenek, és amelyeket az HBO, beleértve valamennyi leány- és anyavállalatát, filmalkotások, filmsorozatok előállításához használhat fel.

A sorozattervnek tartalmaznia kell emlékezetes, visszatérő karaktereket, akik miatt egy-egy szériát megkedvel a néző. A csatornánál a folytatásos sorozatok (mint a Hung, a Törtetők vagy a True Blood) előnyt élveznek az epizodikus típusú szériákkal szemben (Helyszínelők, más csatornán), ugyanakkor pár részes minisorozatokat is elfogadnak. Nyomozós-rendőrös vagy kórházsorozatoknak, hagyományos szituációs komédiáknak, illetve realityknek most nincs esélyük - bővebben a témáról itt olvashat.

(origo)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr215153603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása