HTML

Címkék

Olivér műsorvezetői állást kap

2011.02.18. 00:48 bence_


VV Olivér villabeli ágya még szinte ki sem hűlt, de máris bérelt helye van a csatornánál. A Kész átverés készítői ugyanis nyomon követték a valóságshow eseményeit, és nem kerülte el a figyelmüket, hogy Olivér jó érzékkel verte át és szívatta meg lakótársait. Persze az sem elhanyagolható szempont a döntésnél, hogy néhány nap alatt tízezer ember csatlakozott ahhoz az internetes kezdeményezéshez, amelynek létrehozói őt követelik a produkció műsorvezetői székébe.

"Az RTL Klubnál biztos, hogy számítanak Olivérre a jövőben is. Úton-útfélen róla hallani a folyosókon, és ahogy tudom, több műsor készítői is tárt karokkal fogadnák őt soraikban. A leginkább valószínű mégis a Kész átverés lehet, hiszen azt senki sem vitatja, hogy a szombaton kiszavazott Olivérnek komoly kvalitásai vannak ezen a területen" - nyilatkozta az Új Ásznak a csatorna egyik munkatársa.



Media_httpsorozatnezo_vavsl



A napilap természetesen megkereste Olivért is, aki egyelőre csak szűkszavúan válaszolt a kérdésre.

"Való igaz, hogy kaptam már felkéréseket, de egyelőre ennél többet nem mondhatok ezzel kapcsolatban. Ami biztos, hogy nagyon szeretnék a médiában tevékenykedni a jövőben" - fogalmazott ködösen Olivér, akinek van mit elrendeznie életében. Mint azt tegnap megírtuk, a villa vagánya uzsorásoknak tartozik, ez a lehetőség azonban ezt a problémát is rendezheti: biztos fizetéssel könnyen talpra állhat.

(Stop, Új Ász)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


2 komment

Címkék: hírek valóvilág

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr105153591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dragoka 2011.02.18. 00:48:00

Szégyen ez a pasi! Gusztustalan, trágár, ocsmány szövegű, nagyképűen beszél az emberekkel, az emberekről, közben lenne mit tanulnia tőlük!!!! Közönséges stílusa van, NEM A MÉDIÁBA VALÓ!!!! Lejáratja az RTL-t és a Cool-t is!!!

Andy67 2011.02.18. 00:48:00

Szóhoz sem tudok jutni. . . Nem csodálkozom már semmin. Miért ne jöjjön egy Olivér, ha Győzike, Pákó. . stb. félék is elférnek. Furcsa is lenne, ha nem primitív, alkesz, mocskos szájú, bunkókat látnánk nap mint nap.A televizió jó néhány csatornái lettek az ország szemetes ládája. Szégyen!
süti beállítások módosítása