HTML

Címkék

Hugh Laurie Valentin napra

2011.02.14. 17:43 bence_


Közkedvelt világsztárral lepi meg Valentin napon a Comedy Central nézőit. A magyar humorcsatorna nem mást, mint Hugh Laurie-t adja ajándékba a szerelmesek ünnepén. Igaz, hogy Dr. House kicsit más szerepben, ősz haj és sztetoszkóp nélkül látható majd a Comedy Centralon. A magyar humorcsatorna korábban az Egy kis Fry & Laurie harmadik és negyedik évadát már bemutatta, most az eddig nem látott epizódok kerülnek képernyőre.

Egy kis Fry & Laurie – február 14-től hétfőnként, 22:55-től a Comedy Centralon

Media_httpsorozatnezo_xpddd

Kiderül, miből lett a cserebogár, azaz Hugh Laurie. A világszerte Dr. House-zal azonosított színész most a Comedy Centralon nevettet. Hugh Laurie még 1980-ban ismerkedett meg Stephen Fry-jal (Oscar Wilde szerelmei, IQ – a szerelem relatív, Békavári uraság), akivel pályafutása több, mint egy évtizedig összekapcsolódott.

Közös munkásságukból nálunk is közismert és népszerű a Fekete Vipera sorozat, valamint a P.G. Wodehouse történetei alapján készült Majd a komornyik! Együttműködésük csúcsát azonban kétségtelenül saját műsoruk, az Egy kis Fry és Laurie jelentette, amit saját jeleneteik mellett a számos hangszeren kiválóan játszó Hugh Laurie vicces dalai színesítenek. A népszerű színész szabadidejében rendszeresen játszik a Band From the TV zenekarban.

Media_httpsorozatnezo_lhfdt

Stephen Fry és Hugh Laurie több jelenetet is írt Rowan Atkinson számára a Not the Nine O’Clock News című műsorhoz. A Cambridge Egyetem társulatával bemutatott Cambridge Footlights Revue-ben, illetve az 1983-84-ben sugárzott Alfresco című műsorban pedig Emma Thompson partnerei voltak.

Hugh Laurie több díjban is részesült már a Dr. House-ban nyújtott alakításáért. Az elismerések átvételekor elsőként mindig Stephen Frynak mond köszönetet, aki szintén ismerős lehet a tv sorozatok kedvelőinek. Ő alakítja Dr. Gordon pszichiátert a Dr. Csont című sorozatban.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló a bit of fry and laurie

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr25153585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása