HTML

Címkék

Lacinak távoznia kell, ha nem gyógyul gyorsan

2011.02.10. 11:13 bence_


Az infúziós kezelést választotta a Való Világ 4-ben szereplő, porckorongsérvtől szenvedő Laci, így még négyszer viszik ki kórházba. Ha nem javul hamarosan állapota, nélküle folytatódik a műsor - tudta meg az [origo].

A porckorongsérvvel bajlódó, egész nap fekvő VV4-szereplő, Laci (a képen) nem kívánta megműttetni magát, inkább az infúziós kezelést választotta. Bár a járás is fájdalmat okoz neki, minden reggel kiviszik a villából, öt napon keresztül: a mai mellett még négy kezelésen vesz részt. Ha nem javul számottevően az állapota, akkor nem folytathatja a játékot.



Media_httpsorozatnezo_jdgwg



Rubin Kristóf, a reality kreatív producere az [origo] kérdésére elmondta, hogy három verziót tud elképzelni. "Optimális esetben jobb lesz a háta, elmúlik a fájdalom, és folytatja a műsort, de lehet, hogy olyan fájdalmai lesznek, hogy nem bírja, és feladja a játékot, hogy meg lehessen műteni. A harmadik verzió, hogy olyan orvosi szakvélemény születik, hogy képtelen részt venni a villa életében, a programokban: ekkor ő bármennyire is maradna, mi mondjuk meg neki, hogy sajnos vége. Nem akarjuk, hogy maradandó károsodása legyen bárkinek egy tévéshow miatt, nem túlélőtábor ez" - tette hozzá.

(origo)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


2 komment

Címkék: valóvilág

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr845153576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VV4: Zsuzsi Playboy werkfotói 2011.02.10. 11:13:00

A műsor még javában tart, de a villából kikerült lányok az elődeikhez hasonlóan már elkezdték a vetkőző karriert. Zsuzsi, aki korábban a szopás tudományában jeleskedett, pl. a Playboy-nál járt:

Barcask 2011.02.10. 11:13:00

Bizony előfordulnak váratlan dolgok, Laci se számolt ezzel a betegségével és elég kellemetlen lesz neki, ha emiatt esik ki a versenyből. Az élet már csak ilyen kiszámíthatatlan, tele meglepetéssel. A többi villalakó viszont egyértelmű, hogy örülne Laci távozásának, egy ellenfélel kevesebb.
süti beállítások módosítása