HTML

Címkék

South Park: nagyobb, hosszabb és vágatlan ismét a Filmmúzeumon

2011.02.08. 19:37 bence_


„Ezt kapjátok ki, gyíkok, muzeális érték lettem!” – hirdette büszkén Eric Cartman a Filmmúzeum 2010-es szilveszteri meglepetését. Örömmel adjuk hírül, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel a csatorna február 12-én 22:35-től megismétli a South Park egész estés felújított szinkronnal rendelkező moziját.

2000-ben, amikor a sorozat már tekintélyes mennyiségű követőt tudott maga mögött, rengetegen várták a mozifilmet és a DVD-t, de a fanatikus rajongók nagy részének csalódnia kellett. A korábbi verzió szinkronja ugyanis más technikával készült, mint a sorozaté, és nem csak a fontos mellékszereplők, hanem egyes főszereplők hangját sem a megszokott színészek kölcsönözték.

Media_httpsorozatnezo_ddkwc

A Filmmúzeum úgy döntött, 2010 szilveszterekor megörvendezteti a kultsorozat rajongóit azzal, hogy elkészíti a film „rendes” szinkronját. Bár ez számos nem várt bonyodalmat okozott, a szervezők kitartásának, Aprics László személyének, és a színészek lelkesedésének köszönhetően még az ünnepek előtt minden a helyére került. És bár a várt nézettség nem maradt el, sőt, a csatorna kivívta magának a szilveszteri tévéműsor megmentője címet, rengeteg néző folyamodott a kérés, könyörgés, fenyegetőzés, zsarolás, esdeklés és méltányossági alapokra való hivatkozás eszközéhez.

A kérés meghallgattatott és lőn a South Park nagyobb, hosszabb és vágatlan verziójának ismétlése február 12-én 22:35-kor a Filmmúzeumon!

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló south park

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr815153572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása