HTML

Címkék

Megújult a TV2 vezetősége

2011.02.08. 03:52 bence_


Megújult felsővezetéssel folytatja a TV2 cégcsoport irányítását Simon Zsolt, akit 2010 októberében neveztek ki a ProSiebenSat.1 magyarországi televíziós csatornáinak (TV2, FEM3, PRO4) élére. 2011. február 1-jén Rényi Ádám személyében új marketing és kommunikációs igazgató, Yvonne Dederick személyében pedig új gazdasági igazgató érkezett az országos kereskedelmi csatornához a programigazgató, Kiss Péter, a kereskedelmi igazgató, Kovács Krisztián, valamint a gyártási és műszaki igazgató, Szentesi Zsol mellé. A jövőben a vezérigazgató közvetlen irányítása alá tartozik majd a jogi, a humán és a projekt menedzsment projekt iroda.

Két új felsővezető csatlakozott 2011. február 1-jén a TV2 cégcsoport menedzsmentjéhez Rényi Ádám, marketing és kommunikációs igazgató, valamint Yvonne Dederick, gazdasági igazgató személyében. Ennek értelmében a 2010 októberében a ProSiebenSat.1 magyarországi csatornáinak (TV2, FEM3, PRO4) élére kinevezett Simon Zsolt öt igazgatóval és három irodavezetővel irányítja majd a TV2 cégcsoportot. A két új igazgató Kiss Péter, programigazgató, Kovács Krisztián, kereskedelmi igazgató, valamint Szentesi Zsol, gyártási és műszaki igazgató mellé érkezett, miután Nagy Andrea, marketing és kommunikációs igazgató, valamint Szilágyi Miklós gazdasági és adminisztrációs igazgató közös megegyezéssel távoztak a cégtől.

Rényi Ádám, a TV2 marketing és kommunikációs igazgatójaként felel a jövőben a csatorna teljes on-air és off-air kommunikációjáért a program PR, a vállalati marketing, az internet csoportok és a kreatív osztály irányításával. A szakember a televíziós pályáját a TV2-nél kezdte, ahol először szerkesztőként, majd PR menedzserként, a későbbiekben pedig PR csoportvezetőként dolgozott. Szakmai pályafutásának állomási között szerepel a Viasat3 televízió, ahol PR-vezető, a Playboy, ahol főszerkesztő-helyettes, és az RTL klub, ahol kommunikációs igazgató volt.

Yvonne Dederick gazdasági igazgatóként felel majd a pénzügyi és számviteli osztály, valamint a kontrolling és üzleti tervezési osztály működéséért. Yvonne tanulmányait az Egyesült Államokban végezte, több mint húsz éves gazdasági-pénzügyi vonalon szerzett szakmai ismeretekkel rendelkezik. Széles körű tapasztalata a média szektorra is kiterjed, korábbi munkahelyei között szerepel a Sláger Rádió és az HBO.

A jövőben Simon Zsolt vezérigazgató közvetlen irányítása alá tartozik majd a jogi iroda, melynek élén dr. Péntek Zoltán ügyvéd áll, a humán iroda, melynek vezetője Papp Tamás István - aki 2010 decemberében érkezett a TV2-höz a szülési szabadságra távozott Medveczky Dóra helyére - és a projekt menedzsment iroda Boros Balázs vezetésével, aki a kiemelt projektek lebonyolítását felügyeli.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: tévé

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr75153563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása