HTML

Címkék

Új időpontban a Kiválasztás

2011.02.04. 09:21 bence_


A korábbi menetrendtől eltérően nem szerdán, hanem szombaton lesz Kiválasztás a ValóVilágban és a következő szerdán hívja ki Párbaj ellenfelét a kiválasztott. A Kihívás után pár nappal szombaton a megszokott időben látható a Párbaj. A Villalakóknak így lesz egy teljes hetük, amikor a Párbaj után fellélegezhetnek. A következő Kiválasztás, tehát Február 5-én lesz.



Media_httpsorozatnezo_xaeuq



Néhány napos szünet után újraindult a ValóVilág internetes oldalán a közvetítés. Az érdeklődők a korábbiaktól eltérően már este tíz órától kukkolhatják a Villalakók életét. Tizenöt perces késleltetéssel látható majd az online adás. A következő napokban még lehetnek technikai problémák, mert jelenleg az új rendszer tesztelése folyik.

Az online közvetítés este 10 óra és hajnali 5 óra között követhető, továbbra is ingyenesen a www.valovilag.hu oldalon.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek valóvilág

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr875153550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása