HTML

Címkék

A LifeNetwork keresi Magyarország legszuperebb dadáját

2011.02.04. 17:43 bence_


Az ősszel meghirdetett felhívásra sok-sok hölgy és néhány férfi is jelentkezett, akik közül végül kilenc ember szállhat ringbe – azaz három család fészkébe.

A Ki lesz a Szuperdada? című reality szereplőinek felváltva kell bebizonyítaniuk, hogy előttük nincs akadály, ha gyereknevelésről van szó! A dada-jelöltek rátermettségét, flottságát, problémamegoldó készségét egy ismert emberekből és szakértőkből álló zsűri bírálja majd el. A dadák helyzete persze nem egyszerű, mert mindhárom család csemetéje magatartásbeli problémákkal küzd… De meg kell ezekkel harcolni ha esik, ha fúj, ha a szabadban vannak, ha otthon, legyen szó nappalról, vagy éjszakáról… És ha mindez nem lenne elég, beépített emberek gondoskodnak arról, hogy kellőképpen megnehezítsék a gyerekfelügyelők életét. Elintézik, hogy ne induljon az autó, amikor a gyereket edzésre kell vinni, vagy hogy idegen ember kínálja meg őket cukorral a parkban, de nem véletlen áramszünet is beüthet a házba…

Media_httpsorozatnezo_jnocb

A LifeNetwork TV új, saját gyártású műsora február 17-étől látható a képernyőn, minden csütörtökön, este 6-tól, a Life magazin különkiadásaként. Az öt részes reality után pedig kiderül, hogy ki ma Magyarország legszuperebb dadája.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr185153553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása