HTML

Címkék

VV Éva barátja féltékeny Jerzy-re

2011.01.27. 09:48 bence_


A bezártság és a fokozódó feszültség kezdi kikészíteni a Való Világ szereplőit - Éva otthon napi két alkalommal is szexelt párjával, ám eddig nem tört meg. Kiderült: párja nem is a lányt ostromló Alekoszra féltékeny...

Hűséges maradt eddig kint hagyott kedveséhez VV Éva, noha a villában durvul a hangulat, a Való Világ szereplői egyre ingerültebbek egymással, és egyre jobban ki vannak éhezve.



Media_httpsorozatnezo_kmjjx



Alekosz régóta nyomul Évára, de nem sok sikerrel. Párja, Ádám szerint ők Éva villába költözése előtt heti 14-szer szexeltek egymással. Ám mivel kapcsolatuk előtt 3 évig nem járt senkivel Éva, nem jött össze csak a szex miatt valakivel, ezt az időszakot a villában simán kibírja.

Ádám és Éva megegyeztek: ha mégis bármi történik odabent, vége a kapcsolatuknak. Alekosz nagyon távol áll a lány ízlésétől. Izmos, helyes modell srácok voltak a törtető hölgyemény kedvesei. A lengyel származású fotómodell, Jerzy azonban Éva zsánere, rá lehet féltékeny - árulta el a fiú. Egy alkalommal Éva a fürdőben kissé felpezsdült hangulatban megölelgette és puszit is adott Jerzy-nek, a fiú azonban Ádám szerint Gigivel van elfoglalva - adta hírül az Új Ász.

VV Éva már másodszor győzött a párbajban, amikor január közepén VV Ildit "ütötte ki" a villából.

A fürtös, törtető lány magas fölénnyel nyert, Ildikó azonban megkritizálta kijövetele után, többek között elárulta, hogy Éva igénytelen, hiszen nem egyszer fürdés és fogmosás nélkül ment aludni egy átbulizott éjszaka után. Erkölcstelennek is tartotta.

Alekosz a villába bejövetele óta kóstolgatja a hölgyeket, Évát ostromolja a legkitartóbban. Nincs nyugta a lánynak, de egyelőre tolerálja a férfi közeledési kísérleteit.

Nemrég a villalakóknak Gigi és Jerzy a közelmúltban történt randiját kellett imitálnia, mivel a szerelmesek letakarták a kamerát a hotelben, így nem lehet pontosan tudni, mi történt köztük.

A többieknek el kellett játszaniuk. Alekosz a játék hevében valósággal letámadta Évát. Ezen a lány teljesen kiborult és azon aggódott, hogyan reagálhatott kint hagyott párja minderre.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek valóvilág

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr655153524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása