HTML

Címkék

Begyógyszerezve vitték el Szandikát

2011.01.26. 11:30 bence_


Drámai összeomlást szenvedett Szandika a Való-villában a tegnap esti összefoglaló szerint: a plasztikcica mentálisan nem bírta az elmúlt napok sorozatos feszültségét, a szakadást a villalakók közt és összeomlott. Előbb csak szóban közölte, hogy Ginához hasonlóan ő is magától kimegy, amire három napos határidőt adott magának. Később már ordítva zokogott az udvaron, Olivérék vitték be a házba.

"Úgy látom, Szandika nem tud alkalmazkodni a kialakult helyzethez. Ez jellemzi egy picit a mai fiatalokat is, mert csak élnek bele a világba. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan megnyugszik, nem jön ki három nap múlva" - mesélte az Új Ásznak Sanyi, Szandika barátja.
Az adásban a 12-es karika miatt nem láthattuk a teljes kiborulást, de a napilap megtudta: orvost kellett hívni Szandikához.

"Valóban orvos érkezett a villába, aki nyugtatókat adott neki, ezek hatására végül tizenöt órán keresztül aludt. Ami pedig a kijöveteli szándékát illeti, természetesen kijöhet, ahogy erre volt már példa korábban" - nyilatkozta Dobsi Adrienn, a műsor sajtószóvivője.

(stop.hu)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


3 komment

Címkék: bulvár valóvilág

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr245153523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sharon0302 2011.01.26. 11:30:00

nem is lehet nezni a vilalakokat de gazok vagytok ekkorat ne hazudnatok fujjjjj rtl klub

sharon0302 2011.01.26. 11:30:00

lacikam ez a te hibad volt hogy szandika ki borult bunko egy ember vagy!!!szegyeld el magad hogy uszitod az embereket es szitod a veszekedest kifele a vilabol laci baratom nem is tudom mit keresel ott!ha alekosz ki vitt volna kint maradtal volna apukamalekosz szandika oliver az eselyes a nyeremenyre ok legalabb nem szineszkednek!Ja es az éva tök jo fej csaj!

sharon0302 2011.01.26. 11:30:00

ez a laci azt hiszi hogy a katonasagnal van!ki kell szavazni meg a nagy pohaju anikot
süti beállítások módosítása