HTML

Címkék

Kulisszatitkok: több százan dolgoznak a ValóVilágon

2011.01.22. 05:25 bence_


Minden titok kiderül a ValóVilágról! Hány ember és hogyan készíti, mi volt a lakók legextrémebb kérése, miként készülnek a műsorvezetők a kulisszák mögött.

A valóságshow már másfél hónapja dübörög töretlenül az RTL Klub képernyőjén. A siker titka pedig, a különleges figurákon túl, az a gépezet, ami a háttérben zakatol. A ValóVilág nem más, mint egy bonyolult nagyüzem. Ebből a nézők csak a néhány játékost és a műsorvezetőket láthatják, miközben velük együtt operatőrök, szerkesztők, rendezők, problémamegoldók és asszisztensek tucatjai is beköltöztek, azzal a különbséggel, hogy ők néha hazamennek zuhanyozni.

A Fókusz Plusz ellátogatott a precíziós gépezet gyomrába, és kivételesen olyan szemszögből is megmutatták a Villát, ahogy eddig még sohasem.

http://assets.indavideo.hu/swf/player.swf

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: valóvilág

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr805153512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása