HTML

Címkék

Megkezdődött a Csillag születik válogatása

2011.01.21. 04:30 bence_


Megkezdődtek a Csillag születik harmadik évadának castingjai. Az RTL Klub tavasszal induló tehetségkutatójára több, mint hatezren jelentkeztek, a szerkesztők már az első napon láttak igazi reménységeket.

A tehetség sokszínű – hirdeti az idén az RTL Klub, és erre kiváló példa a Csillag születik. Ebben a műsorban ugyanis nincsenek műfaji kötöttségek és életkori korlátok, bárki, bármilyen kategóriában bizonyíthatja tehetségét. Hétfőn megkezdődtek az első válogatások, a műsor szerkesztői minden nap kb. ezer jelentkezőt néznek és hallgatnak meg egy héten át. Az már korábban kiderült, hogy a legfiatalabb mindössze hat, a legidősebb pedig 78 éves, de a tehetség valóban sokszínű, hiszen az énekes és a táncos produkciókon túl sokan választottak prózai kategóriát. Vers- és prózamondó, 13 éves stand-up comedys is a szerkesztők elé állt, utóbbi ráadásul a GPS működéséről tartott kiselőadást. Ügyességben sem volt hiány: labda- és tűzzsonglőrök, tangóharmonikás is megmutatta, nem csupán énekléssel lehet kitűnni. A Csillag születik című műsor sikerének éppen ez az egyik titka, hogy a kiváló énekesek mellett olyan tehetségeket fedezett fel korábban, mint a táncos Csikó Szabi és a 4 For Dance vagy épp a fajsúlyosabb zenei stílusban kimagasló Vásáry André.

Media_httpsorozatnezo_tagak

Az, hogy a harmadik Csillag születik zsűrijét kik alkotják, és ki vezeti a műsort, egyelőre hétpecsétes titok, bár a sajtóban már megkezdődtek a találgatások. Egy biztos, az eddigi két Csillag születiket két különböző összetételű zsűrivel képzelte el az RTL Klub. Hogy ezúttal kikre esett a csatorna választása, néhány héten belül kiderül.

(Fotók: Bársony Bence - RTL Sajtóklub)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek csillag születik

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr725153508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása