HTML

Címkék

Csőd szélén VV Laci karrierje

2011.01.17. 10:07 bence_


Csődbe mehet VV Laci! Anikó néni, a villalakó édesanyja nagyon félti fiát. Nem elég, hogy a rendet és fegyelmet megkövetelő játékos egyre rosszabbul érzi magát bezárva, de ha kijön, még nagyobb problémával kerülhet szembe. Anyukája szerint hamarosan nagy bajok lehetnek Laci vállalkozásával.



Media_httpsorozatnezo_rjfaa



A villalakó 2004 óta ügyvezető igazgatója az Izrael Biztonságszervező Akadémiának. A cég személyvédelemmel, magánnyomozással, adósságkezeléssel és harcművészetek oktatásával is fogalakozik. Mint azt megírtuk, Laci is többször járt már különleges bevetéseken, védett ismert politikusokat, és közelharcban is részt vett már.

Mindenét egy lapra tette, hogy létrehozza az akadémiát, ráadásul a ValóVilág 4-be is azért jelentkezett, hogy népszerűsítse a vállalkozást. Az is kiderült, ha megnyerné a játékot, a főnyeremény egy részét a vállalkozására fordítaná.

(Blikk)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: valóvilág

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr935153503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása