HTML

Címkék

Trinity Kórház január 25-től az AXN-en

2011.01.16. 00:37 bence_


Az AXN január végétől vetíti az egyik legnépszerűbb, amerikai kórházsorozatot, a Trinity kórházat, amelynek címszereplője nem más, mint Jada Pinkett Smith, Will Smith felesége. A színésznőtől egyébként nem áll messze a főnővéri szerep, hiszen édesanyja az életben is nővérként dolgozott, így számos kórházi történetet hallott kisgyermekként.

Media_httpsorozatnezo_drcit

Az AXN csatorna január 25-étől vetíti a népszerű amerikai kórházsorozatot, a Trinity kórházat (Hawthorne). A richmondi Kórház főnővérének, Christina Hawthorne-nak (Jada Pinkett Smith) folyamatosan olyan súlyos harcokat kell megvívnia, melyekhez gyakran kevésnek érzi saját erejét. Van, hogy azért küzd, hogy környezete egy hajléktalan nőt is emberszámba vegyen, van, hogy egy rákban szenvedő és öngyilkosságra készülő közeli barátot próbál lebeszélni tettéről, de az is előfordul, hogy a kórház tehetséges orvosai és az adminisztratív személyzet közti konfliktusokat igyekszik elsimítani, miközben a panaszkodó, sokat tapasztalt ápolónők és az idealista, fiatal újoncok problémáit egyaránt igyekszik kezelni. Ő a kórház élő lelkiismerete, egy olyan szervezeté, mely sajnos időnként megfeledkezik arról, hogy tulajdonképpen kiket is kell szolgálnia. A színésznő elmondása szerint, nem áll messze tőle a kórház világa és a főnővéri szerep, hiszen gyermekkorában rengeteget kórházi történetet hallott édesanyjától, aki nővérként dolgozott évekig. Természetesen a stábot több orvos és egészségügyi szakember is segíti a hiteles munkában.

A színésznő egyébként nemcsak főszereplője, de egyben producere is a sorozatnak, amelyről így beszélt: „Valóban érzékeny és nagyon fontos témákat boncolgatunk. Édesanyám nővérként dolgozott, így amikor elolvastam a bemutató rész forgatókönyvét, azonnal beleszerettem a történetbe. Fontosnak éreztem, hogy legyen egy olyan sorozat, amely megmelengeti az emberek szívét, és lássanak olyam példákat is, ahol az emberek a mai recesszió idején egy közösségként, együtt harcolnak a túlélésért. Ennek bemutatására pedig egy kórház tökéletes környezetet biztosít.” A színésznő egyébként egy évben csak három hónapot forgat, a többi időt két gyermekének és férjének, Will Smithnek szenteli. Botrányoktól mentes családi életére és munkájára felfigyelt a WIN (Woman Image Network) Award is, ahol díjra jelölték olyan neves sztárok mellett, mint Susan Sarandon és Courtney Cox. A WIN díjat minden évben olyan ismert nőknek osztják ki, akik tevékenységükkel és életükkel pozitív példát mutatnak a nagyközönségnek.

Jada Pinkett Smitht legközelebb január 25-én láthatjuk az AXN csatornán, ahol elkezdik vetíteni a Trinity kórház első évadát.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek hawthorne

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr125153497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása