HTML

Címkék

Ashton Kutcher retró hangulatot teremt a Comedy Centralon

2011.01.16. 00:55 bence_


Media_httpsorozatnezo_fweqf
’70-es évek hangulata kerítette hatalmába a magyar humorcsatornát január 12. óta. Ráadásul ehhez egy ismerős arc is hozzájárult. A Comedy Centralon Ashton Kutcher főszereplésével látható az Azok a ’70-es évek show-ban minden szerda este.

Trapéznadrág, gomba frizura, beat zene és még sorolhatnánk. Mind-mind a hetvenes évek retro hangulatához tartoznak. A Comedy Central szerda esténként hívja egy kis időutazásra nézőit. A negyven évvel ezelőtti korszakhoz kapcsolódó eszmék, filmek, külsőségek mind-mind a poénok forrása a magyar humorcsatorna új sorozatában.

Az Azok a ’70-es évek show egy család története, szerelmekkel, tini problémákkal, veszekedésekkel együtt. A sorozat többek között Ashton Kutcher színészi pályáját alapozta meg, ám nem csak ezért érdemes nosztalgiázni kicsit. Az amerikai retro hangulat ugyanis olyan világsztárokat is megihletett, mint Bruce Willis, Brooke Shields, Lindsay Lohan vagy épp Luke Wilson. Ők mind vendégszereplőként tűnnek majd fel a sorozatban, amely január 12-én debütált a Comedy Centralon.

Azok a ’70-es évek show a Comedy Centralon szerdánként 20:20-tól

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr575153499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása