HTML

Címkék

A férjem védelmében: Jön hozzánk is a 2. évad

2011.01.13. 05:11 bence_


Alicia saját álmait és karrierjét feladva 13 évig élt férje árnyékában. A férj korrupciós botrányba keveredik, és hamarosan börtönben találja magát. Alicia számára mégsem ez a legrosszabb: a férfi szexuális ügyletei is napvilágot látnak.

A nyilvánosság reflektorfényében magára maradt, megalázott nő azonban nem adja fel: mindenki megdöbbenésére kiáll férje mellett, és 13 év után folytatja védőügyvédi karrierjét.

Február 7-én 21:00 órától a Universal Channel műsorán

Az első széria hatalmas népszerűséggel futott a Universal channel műsorán. A második évad itthon először szintén a csatornán látható, és különlegessége, hogy egy epizód erejéig feltűnik benne Micheal J. Fox is. A színész feltűnéséről a sorozatban ITT írtunk korábban.

Alicia egy jónevű chicagói ügyvédi irodában vállal munkát gyakornokként. Segítségére régi iskolatársa, Will Gardner siet, aki most kollégaként kíséri figyelemmel, hogy sokévnyi kihagyás után képes-e a családanya ismét helytállni a tárgyalóteremben.

Alicia szépen lassan a megvetett politikusfeleségből magabiztos nővé válik, aki mindenre képes családja biztonságáért.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló the good wife

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr825153493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása