HTML

Címkék

Olivér összeveretné Vastag Tamást

2011.01.12. 10:56 bence_


A ValóVilág vagány fiújának, Olivérnek nemcsak lakótársairól van sajátos véleménye, de még az X-Faktor sztárjáról, Vastag Tamásról is - írja a stop.hu.

A napokban kiszivárgott a luxusbörtönből egy hangfelvétel, amin Olivér éppen szilveszteri vendégüket ócsárolja társainak. A villalakó szerint Vastag Tamás el van szállva magától, és ráférne egy alapos verés, amit kint lévő barátaival szívesen biztosítana a fiatal énekes számára.



Media_httpsorozatnezo_dkfjc



"Ez a 'fogadj örökbe' tekintet, ezek a bárány szemek, közben meg egy olyan ego dörömböl bent a ballagási öltöny mögött" - nyilvánított véleményt a villa macsója.

A Napi Ász megkereste Vastag Tamást, mi a véleménye Olivér ígéretéről, ő azonban nem akart nyilatkozni az üggyel kapcsolatban.

(STOP/Napi Ász)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: valóvilág

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr905153491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása