HTML

Címkék

Ajánló: Mit gondolsz, ki vagy?

2011.01.06. 17:40 bence_


A Mit gondolsz, ki vagy? (Who Do You Think You Are?) című új sorozat személyes utazásra hívja a nézőket, mely során Amerika legismertebb közszereplői tárják fel saját érzelmeiket és emlékeiket, miközben családjuk szerelmekkel, hűtlenségekkel és sokszor tragédiákkal kísért történeteit mesélik el.

Február 5-től, szombatonként 20 órakor a Universal Channel műsorán

Media_httpsorozatnezo_eqvtb

Régi idők elevenednek meg szemünk előtt, amint az ismert szereplők visszatérnek őseik szülőföldjére, hogy lássák, hogyan éltek azok az emberek, akiknek leszármazottjai napjaink befolyásos embereivé váltak.

A nézők minden részben exkluzív betekintést nyernek egy-egy világsztár magánéletébe, miközben távoli idők ismeretlen vidékeit is megismerhetik. A sorozat amerikai verziójának első részeiben Lisa Kudrow, Sarah Jessica Parker, Susan Sarandon, Brooke Shields, Spike Lee, Matthew Broderick és Emmitt Smith mesél családja történetéről.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló who do you think you are

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr455153479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása