HTML

Címkék

Itt a mobilsablonunk!

2011.01.05. 01:14 bence_


Nagy nap ez a mai, ugyanis megérkezett a régóta várt mobilsablon a blog.hu rendszerébe! Ezzel mindenki jól jár, szerintem nem is kell sokáig taglalnom, hogy miért. Egyrészt az olvasó bárhol, bármikor könnyen, átlátható formában tudja olvasni a blogokat a telefonján, kevesebb forgalmat generálva, másrészt ezzel a szerző is jól jár, mert még egy platformon elérhetővé válik a blogja - sokkal kényelmesebben.

Működik minden ugyanúgy. Ugyanazok a posztok olvashatók, mintha a monitor előtt böngésznél, ugyanabban a sorrendben, csupán az oldaldobozok hiányoznak. Kommentelhetsz, címkék, szerzők és rovatok szerint szűrhetsz, kereshetsz. Természetesen a képek és a videók is megjelennek, ha a készülék támogatja ezek megjelenítését, lejátszását. Az oldal alján van egy link, azzal vissza tudsz váltani a régi oldalra is, ha az jobban tetszett.

Egy képernyőkép a mobilsablonról - nagyban:

Media_httpsorozatnezo_nutje

Próbáljátok ki, használjátok és olvassatok minket mobilról is!

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: szolgálati közlemény

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr475153474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása