HTML

Címkék

Holtan találta édesanyját VV Olivér

2010.12.29. 04:43 bence_


VV Olivér szörnyű terhet cipel a vállán: a villa vagánya kamaszkorában néhány napra elszökött otthonról a bátyjával a Balatonra. Mire visszatértek otthonukba, édesanyjukat holtan találták - derítette ki a Bors.

A ValóVilág nagy stratégáját, Olivért többször is láthattuk elérzékenyülni gyengébb pillanataiban. A nagy dumás vagánynál nemcsak a szerelme iránti vágyakozás miatt törik el a mécses, egy fiatalkora óta hordozott fájdalom is nyomja a lelkét: nem tudott elbúcsúzni szeretett édesanyjától. Mély fájdalmukról ma sem beszélnek szívesen a családtagok, Oli egyik barátja is csak név nélkül mesélt a történtekről.



Media_httpsorozatnezo_befes



– Oli tizenéves korában pár napra ellógott a testvérével a Balatonra. Az édesanyjuktól el sem búcsúztak. A kalandos kiruccanásnak azonban tragédia lett a vége: hazaérve a két megszeppent fiú már csak édesanyja kihűlt testét találta.

– Olivér tizenhat éves korában elvesztette az édesanyját, ezt azóta sem tudta feldolgozni – erősítette meg Enikő, a villalakó barátnője. – Édesapjával és testvérével nagyon szoros a kapcsolatuk, én is nagyon jóban vagyok velük, mindennap beszélünk egymással, de a barátok is tartják bennük a lelket. Két éve találkoztunk Olivérrel, azóta sülve-főve együtt vagyunk, négy napnál többet még sosem töltöttünk el egymás nélkül. Nagyon nehéz azt látnom a tévében, hogy szomorú, és nem tudom megvigasztalni – magyarázta a barátnő, aki alig várja, hogy a műsor után végre eljegyezzék egymást a nagyszájú fiúval.

(Bors, fotó: Bársony Bence - RTL Klub)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: valóvilág

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr895153470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása