HTML

Címkék

Mit nézzünk szilveszterkor? [Frissítve #2]

2010.12.28. 17:28 bence_


Reklám-mentes Szilveszter a Comedy Centralon, magyar poénok délutántól hajnalig

A magyar humor szerelmeseinek kedvez a Comedy Central az idei ünnepek alkalmával. Ráadásul Szilveszter napján délutántól hajnali 3-ig a reklámok zavaró megszakítása nélkül búcsúztathatja mindenki az ó évet a legnagyobb magyar nevettetőkkel, aki a Comedy Centralra kapcsol.

Az idei ünnepek alatt is speciális műsorral készül a magyar humorcsatorna. A karácsonyi sikerfilmek után Szilveszterkor is a hazai poénoké lesz a főszerep. Az év utolsó napján ráadásul a reklámok megszakítása nélkül szórakozhatnak a Comedy Central nézői.

Media_httpsorozatnezo_ibaak

17:45-től a legendás humorista nevettet, jön a Hofélia, a Nevezz csak Cucinak, A temetném a munkát és Az életem bére. Hofi rajongóknak mondhatni kötelező, de aki esetleg eddig nem látta Hofi valamelyik előadását, annak a szilveszteri Comedy Central program kitűnő lehetőséget ad a pótlásra.

A Comedy Central bemutatja legjobb pillanatai sem maradhatnak el, amely után Laár Andrásék térnek vissza. Aki még ezek után is bírja a hazai poénokat és a tévé előtti új év köszöntést választja, éjféltől megnézheti a Best uff L’art pour l’art és a Két férfi, egy nő meg egy férfi című előadást, melyet a magyar humorcsatorna rögzített.

  • 17:45 Hofi maraton
  • 21:25 Comedy Central arcok
  • 00:00 Best uff L’art pour l’art
  • 01:35 L’art pour l’art – Két férfi, egy nő meg egy férfi

Galla-parádé az MTV szilveszterében

Az m1 szintén saját gyártású műsorral készül nekünk szilveszterre, aminek a felvételén mellesleg mi is jártunk. Galla Miklós házigazda vezetésével került rögzítés a műsor, amit négy alkalommal is felvettek, biztos ami biztos alapon. A színpadon tehát a klasszikus Galla nevettet majd és néhány színfalak közt játszódó jelenetben is feltűnik.

Az mtv szilveszterét inkább azoknak ajánljuk, akik ismerik és szeretik az ő humorát, mert bizony igencsak egyedi. Nem titok, hogy nekem személy szerint egyáltalán nem tetszett a két hete felvett műsor, de azért persze most is voltak akik jól szórakoztak. Más kérdés, hogy úgy kezdték, hogy a közönség tapsoljon, hadd sikerüljön jól a műsor. Tudniillik leépítés van az mtv-nél és „lehet, hogy utoljára találkoztunk” - ezt maga a szervező mondta. Ilyen vidám gondolatokkal ültünk le tehát szórakozni.

Fényképeket nem készíthettünk és az mtv sajtósai sem küldtek semmilyen anyagot a szilveszterrel kapcsolatban, holott elvileg szerepel a Sorozatnéző a listájukon, így csak egy rossz minőségű, homályos képet tudunk megosztani, amit inkább csak linkelek.

December 31., péntek 20.00-tól:

  • Könnyű műhaj
  • Szilveszteri Galla-parádé
  • Közben: Egy csók és más semmi
  • Közvetítés a Vígszínházból

Az RTL filmeket ad (20.10 Akit Buldózernek hívtak, 22.10 Az utolsó cserkész), a tv2 22.00-től RETRO BUÉK című műsorát sugározza, majd 23.00-tól lesz Frizbi Hajdú Péterrel szintén a tv2-n.

[Frissítve - 2010.12.28. 19:46]:

South Park - Szilveszter este vágatlanul a Filmmúzeumon

„Ezt kapjátok ki, gyíkok, muzeális érték lettem!” – hirdeti büszkén Eric Cartman a Filmmúzeum szilveszteri meglepetését. A csatorna nagy fába vágta a fejszéjét: az év utolsó estéjén 22:55-től ugyanis a nagysikerű sorozat, a South Park egész estés mozijával, a Nagyobb, hosszabb és vágatlan verziójával rázza fel nézőtáborát; ráadásul nem is akárhogyan.

2000-ben, amikor a sorozat már tekintélyes mennyiségű követőt tudott maga mögött, rengetegen várták a mozifilmet és a DVD-t, de a fanatikus rajongók nagy részének csalódnia kellett. A korábbi verzió szinkronja ugyanis más technikával készült, mint a sorozaté, és nem csak a fontos mellékszereplők, hanem egyes főszereplők hangját sem a megszokott színészek kölcsönözték.

A Filmmúzeum úgy döntött, idén szilveszterkor megörvendezteti a kultsorozat rajongóit azzal, hogy elkészíti a film „rendes” szinkronját. Bár ez számos nem várt bonyodalmat okozott, a szervezők kitartásának, Aprics László személyének, és a színészek lelkesedésének köszönhetően még az ünnepek előtt minden a helyére került.

A csatorna ráadásul egy meglepetés játékkal is kedveskedik a South Park rajongóknak a Filmmúzeum Facebook oldalán: http://www.facebook.com/filmmuzeum

A South Park előtt A hal neve Vanda című filmet láthatják a nézők 21 órától a csatornán.

[Frissítve #2 - 2010.12.30. 12:43]:

Rajtunk a sor! – Évindító show január elsején az RTL Klub műsorán

Január 1-jén az RTL Klub látványos showműsorral jelentkezik abból az alkalomból, hogy Magyarország viszi majd az Európai Unió Tanácsának hathavonta rotáló soros elnökségét. A Rajtunk a sor! – Évindító show-ban népszerű sztárok tűnnek majd fel a színpadon.

Media_httpsorozatnezo_tyfmc

Az RTL Klub a látványos, dinamikus műsorral szeretné köszönteni Magyarország uniós elnökségét, a fellépők változatossága és a meglepetésprodukció is országunk sokszínűségét hordozza majd magában. Az adásban megjelennek azok a hungarikumok is, amelyek gazdagították a világot, együtt lesz a színpadon múlt és a jelen, a hagyomány és a jövő. Olyan sikeres előadók lépnek majd fel, mint Tabáni István, a 2009-es Csillag születik győztese, a szintén ebben a produkcióban felfedezett 4 For Dance, a Strokes és Csikó Szabolcs, illetve Ádok Zoltán. Dalra fakadnak az X-Faktor döntősei, akik énektanáraikkal adnak elő egy dalt, illetve a Magna Cum Laude és a Back II Black is. Az este meglepetésprodukcióját, az Európa Himnuszt igazi sztárkavalkád adja elő. Az erre az alkalomra írt dal szerzője, Szabó Zé szerint a műsorszám Magyarország sokszínűségét, kreativitását mutatja be.

- A dal célja az ünneplés, hiszen Magyarország fantasztikus lehetőséget kapott. Emellett azt is szerettük volna szimbolizálni, hogy az országunk milyen sokrétű – mondta a zeneszerző.

A végeredményt január elsején láthatják 20:20-kor az RTL Klubon, a műsorvezető Lilu lesz.

(fotó: RTL Klub - Bársony Bence)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló south park

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr1005153469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása